Βρίσκεστε εδώ:  / ΙΑΤΡΙΚΑ / Μέτρα για τη στήριξη των οδοντιάτρων της Μαγνησίας
Μέτρα για τη στήριξη των οδοντιάτρων της Μαγνησίας

Μέτρα για τη στήριξη των οδοντιάτρων της Μαγνησίας

Ζητά με του ο Ν. Μαγνησίας

Τα αιτήματα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας προώθησε με του προς τους υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εργασίας, ο Ν. Μαγνησίας  , σημειώνοντας πως ο εν λόγω κλάδος αντιμετώπισε δυσκολίες κατά τη διάρκεια της καραντίνας για την αναχαίτιση της εξάπλωσης του 19 και ζητά μέτρα για τη στήριξή του.

Ο κ. Λιούπης σημειώνει πως το Διοικητικό Συμβούλιο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας κάνει λόγο για  τον υψηλό κίνδυνο που διατρέχουν οι οδοντίατροι ως προς προς τη μετάδοση του ιού μέσω του αερολύματος.

Ο κίνδυνος αυτός καθιστά επιτακτική ανάγκη τη χρήση όλου του απαραίτητου εξοπλισμού για την , τόσο των οδοντιάτρων, όσο και των ασθενών.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας εκφράζει την ανησυχία του για την τιμή της χειρουργικής μάσκας και των γαντιών, τα οποία αλλάζονται σε κάθε νέο ασθενή.

Επίσης, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας τονίζει πως ο οδοντιατρικός κλάδος έχει ανάγκη στήριξης μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ για την αναβάθμιση και ανανέωση των οδοντιατρείων, καθώς και ανάγκη ενίσχυσης μέσω επιδοτούμενων προγραμμάτων στελέχωσης με βοηθούς.

Τέλος, ένα από τα αιτήματα του Συλλόγου είναι η στο 6% για τον σε όλα τα είδη αναλώσιμων υλικών, που χρησιμοποιούνται στα οδοντιατρεία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/DIb9ZDTZPE -

  • Τελευταίος ύπνος για 25χρονο στο Βόλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/zUjCfM8Q51 -

  • Στο Νοσοκομείο 4 άτομα μετά από #τροχαίο στον περιφερειακό #τροχαίο - https://t.co/PDDmRA6Eww -

"Αλιεύοντας" την είδηση