Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΙΑΤΡΙΚΑ » Κάλεσμα του ΙΣΜ σε ιδιώτες ιατρούς για κάλυψη αναγκών του Νοσοκομείου Βόλου
Κάλεσμα του ΙΣΜ σε ιδιώτες ιατρούς για κάλυψη αναγκών του Νοσοκομείου Βόλου

Κάλεσμα του ΙΣΜ σε ιδιώτες ιατρούς για κάλυψη αναγκών του Νοσοκομείου Βόλου

Μετά την σημερινή πρόσκληση της 5ης Υγειονομικής ς Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας προς τους Ιατρικούς Συλλόγους της περιοχής ευθύνης της για την καταλόγου ιατρών του ιδιωτικού τομέα που επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα δοκιμαζόμενα νοσοκομεία, καλούνται οι ιατροί- μέλη του ΙΣΜ, ελεύθεροι επαγγελματίες ιατροί να δηλώσουν άμεσα την συμμετοχή τους σε αυτήν την προσπάθεια, προκειμένου να στηρίξουν την λειτουργία του υ , που δοκιμάζεται με αφορμή την Πανδημία COVID 19.

Ωστόσο δεν καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις ένταξης των ιατρών στο Νοσοκομείο του και αναμένεται να διευκρινιστούν αυτές το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα από την διοίκηση της 5η Υ.ΠΕ και την διοίκηση του υ Γενικού Νοσοκομείου Βόλου.

Οι ενδιαφερόμενοι  όσο το δυνατόν γρηγορότερα να δηλώσουν την συμμετοχή τους προκειμένου να βοηθήσουν  το δοκιμαζόμενο Νοσοκομείο, τους ταλαιπωρημένους ιατρούς και τους πολλούς ασθενείς συνανθρώπους  που νοσηλεύονται σε αυτό.

“Είναι βέβαιο ότι πλέον γνωρίζουμε όλους αυτούς που από τις θέσεις ευθύνης που κατέχουν δεν έπραξαν έγκαιρα αυτά που έπρεπε. Η απόδοση ευθυνών όμως σε αυτούς που αδράνησαν δεν πρέπει να είναι η προτεραιότητα μας αυτή την κρίσιμη περίοδο. Είναι βέβαιο ότι αυτές οι ευθύνες θα αποδοθούν στους υπευθύνους της απαράδεκτης υποστελέχωσης και αθωράκιστης Δημόσιας Υγείας από όλους μας, στον κατάλληλο χρόνο.

Τα τεράστια προτα που καταγράφονται στο Νοσοκομείο μας απαιτούν την άμεση, ευρεία και αποφασιστική βοήθεια μας προκειμένου αυτό να μην καταρρεύσει.

Οι δοκιμαζόμενοι συνάδελφοί μας της πρώτης γραμμής έχουν ξεπεράσει τα ανθρώπινα όριά τους και χρειάζονται την βοήθειά μας.

Οι ασθενείς που αυξάνονται με εκρηκτικό ρυθμό δεν μπορούν να αντιμετωπισθούν επαρκώς με τις τεράστιες σε ιατρικό προσωπικό που δυστυχώς καταγράφονται στο Νοσοκομείο Βόλου. Είναι γνωστοί μας, συγγενείς μας, φίλοι μας, ασθενείς μας και ζητούν την βοήθειά μας. Μπορούμε να την αρνηθούμε?

Είναι ώρες μεγάλων αποφάσεων, είναι ώρες μεγάλης ευθύνης για όλο τον ιατρικό κόσμο.

Σας καλώ όλους να ανταποκριθείτε με θέρμη στην συ ιατρών που απαιτούν οι ζοφερές περιστάσεις που γνωρίζουμε και να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα των δύσκολων καιρών που βιώνουμε όλοι μας.

Είναι σίγουρο ότι δεν θα λησμονηθεί από κανέναν η βοήθεια που θα προσφέρουμε, αφού ο βασικός πυρήνας της Ιατρικής Επιστήμης και της δράσης των ιατρών είναι η αμέριστη βοήθεια του πάσχοντα συνανθρώπου μας.

Είναι σίγουρο ότι με την συμμετοχή μας σε αυτήν την προσπάθεια στήριξης των συναδέλφων μας, του Νοσοκομείου μας και των νοσηλευόμενων σε αυτό θα τιμήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τον τίτλο του ΙΑΤΡΟΥ που θέλουμε να κατέχουμε” αναφέρει ο πρόεδρος του ΙΣΜ Ευθ. .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση