Βρίσκεστε εδώ:  / ΙΑΤΡΙΚΑ / Ευθ. Τσάμης: Δεν έλαβα πρόσκληση, δεν προλογίζω εκδήλωση
Ευθ. Τσάμης: Δεν έλαβα πρόσκληση, δεν προλογίζω εκδήλωση

Ευθ. Τσάμης: Δεν έλαβα πρόσκληση, δεν προλογίζω εκδήλωση

Eξήγηση ότι ο ίδιος δεν έλαβε ποτέ πρόσκληση και δεν θα έπρεπε να συμπεριληφθεί στους προλογίζοντες εκδήλωσης που αφορά στη ρύπανση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, δίνει με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας (Ι.Σ.Μ.) Ευθ. Τσάμης.

Όπως αναφέρει  «μου γνωστοποιήθηκε ότι συμπεριλαμβάνομαι στους προλογίζοντες την εκδήλωση με θέμα «Περιβαλλοντική Ρύπανση και Επιπτώσεις στην Δημόσια Υγεία» που διοργανώνει το Εργαστήριο Κλινικής Επιδημιολογίας Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Αθηνών με τον Δήμο Βόλου την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 στην αίθουσα του Δημαρχείου Βόλου.

Επιθυμώ να διευκρινίσω ότι ποτέ δεν έλαβα επίσημη γραπτή πρόταση από τους διοργανωτές για να προλογίσω την συγκεκριμένη εκδήλωση και συνεπώς δεν αποδέχθηκα ποτέ επισήμως και γραπτώς την συμμετοχή μου σε αυτήν.

Επομένως δεν θα έπρεπε να συμπεριληφθώ στο πρόγραμμα της εκδήλωσης, ενώ επί πλέον δεν θα μπορέσω να την παρακολουθήσω λόγω προσωπικών υποχρεώσεων.

Εύχομαι στους συναδέλφους ομιλητές καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους, προσδοκώντας σε μελλοντική συνεργασία μαζί τους για τα σοβαρά και ακανθώδη θέματα που αφορούν στην Δημόσια Υγεία».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Είχε υπόλοιπο ποινής και συνελήφθη - https://t.co/BoNSqQzK8o -

  • Διήμερο αφιέρωμα στο 42ο Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Δράμας - https://t.co/lYlFTGaUi8 -

  • "Ανεκπλήρωτος Γάμος" στο Μεταξουργείο και στο Αχίλλειο - https://t.co/k2M5SHdFGI -

"Αλιεύοντας" την είδηση