Βρίσκεστε εδώ:  / ΙΑΤΡΙΚΑ / Έτοιμος ο κατάλογος εθελοντών γιατρών από τον Ι.Σ.Μ.
Έτοιμος ο κατάλογος εθελοντών γιατρών από τον Ι.Σ.Μ.

Έτοιμος ο κατάλογος εθελοντών γιατρών από τον Ι.Σ.Μ.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020 ολοκλήρωσε την κατάρτιση του καταλόγου εθελοντών ελεύθερων επαγγελματιών ιατρών που επιθυμούν να συνδράμουν τους συναδέλφους  νοσοκομειακούς ιατρούς αυτήν την δύσκολη περίοδο.

Ο κατάλογος αυτός περιλαμβάνει 18 ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων εκ των οποίων ένας επιθυμεί να υπογράψει την επί αμοιβή εξαμηνιαία σύμβαση με την 5η Υ.ΠΕ., ενώ οι υπόλοιποι 17  προτίθενται να βοηθήσουν επικουρικά και χωρίς αμοιβή στην νοσηλεία των ασθενών από κορωναϊό στο Νοσοκομείο Βόλου.

Διευκρινίζεται ότι δεν ανακοινώνονται  τα ονόματα των γιατρών  θεωρώντας ότι αξία έχει η διάθεσή τους και το μεγαλείο της προσφοράς τους να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των δυσκολιών που καταγράφονται αυτήν την περίοδο στο Νοσοκομείο και λιγότερο η γνωστοποίηση των ονομάτων τους.

Ο κατάλογος των εθελοντών ιατρών μελών του Ι.Σ.Μ. απεστάλη στην διεύθυνση της 5ης Υ.ΠΕ. και του “Αχιλλοπούλειου” Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, οι οποίοι στην συνέχεια θα πρέπει να κληθούν για να αναλάβουν υπηρεσία, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Φωτιά σε καμινάδα τζακιού στη Ν. Ιωνία - https://t.co/fiMYJKUoO1 -

  • Γιατί ανησυχούν τους επιστήμονες οι μεταλλάξεις - https://t.co/N5d5PpJ6GT -

  • Όλα τα μέτρα που ισχύουν από Δευτέρα - https://t.co/qaNAEFH3MC -

"Αλιεύοντας" την είδηση