Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΙΑΤΡΙΚΑ » Εκδήλωση ΙΣΜ για το νέο ασφαλιστικό
Εκδήλωση ΙΣΜ για το νέο ασφαλιστικό

Εκδήλωση ΙΣΜ για το νέο ασφαλιστικό

Την Κυρική 5 Μαρτίου 2017 στο ξενοδοχείο Park (Δεληγιώργη 1) και 10.30 π.μ, Ο Ιατρικός, o Οδοντιατρικός και o Φαρμακευτικός Σύλλογος συνδιοργανώνουν  ενημερωτική εκδήλωση για τον νόμο και τις δυσμενείς επιπτώσεις του στους Υγειονομικούς καθώς και για τα του κοινού ασφαλιστικού τους ταμείου, του Τ.Σ.Α.Υ.

Ομιλητές θα είναι οι  dr Κιτσοπανίδης Ιωάννης  (Ιατρός – Πρόεδρος της επιτροπής του Ι.Σ.Α. για το Τ.Σ.Α.Υ.) και Σταθόπουλος Βασίλειος (Ορθοδοντικός- πρώην μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας & πρώην εκπρόσωπος του Δ.Σ της Ε.Ο.Ο. στο Δ.Σ. του Τ.Σ.Α.Υ.)

Καλούνται τα μέλη των Υγειονομικών Συλλόγων της , να παρακολουθήσουν την εκδήλωση προκειμένου να ενημερωθούν λεπτομερώς για τα συγκεκριμένα θέματα.

Εξώδικη δήλωση

O Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., θα προβεί σε στο ταμείο Ε.Φ.Κ.Α. ομαδικής εξώδικης δήλωσης επιφύλαξης για τον νέο νόμο του Ασφαλιστικού.

Καλούνται τα μέλη του να καταθέσουν σχετική εξουσιοδότηση προς τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας, στην οποία θα δηλώνεται η αντίθεσή τους στις επιβαλλόμενες εισφορές που καλούνται να πληρώσουν σύμφωνα με τον νέο νόμο περί ασφαλιστικών εισφορών.

Επίσης θα δηλώνεται η πρόθεσή τους για διεκδίκηση των ποσών που θα καταβληθούν, σε περίπτωση που θα καταπέσει αυτός ο νόμος μετά την προσφυγή του Π.Ι.Σ. στο Συμβούλιο Επικρατείας.

Έναρξη ς των εξουσιοδοτήσεων στο γραφείο του Συλλόγου από την Τετάρτη 1η Μαρτίου μέχρι και την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017.

H χρέωση για το ομαδικό εξώδικο θα επιβαρύνει αποκλειστικά τον .

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση