Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΙΑΤΡΙΚΑ » Άσκηση ειδικότητας τριών γιατρών στο Νοσοκομείο Βόλου
Άσκηση ειδικότητας τριών γιατρών στο Νοσοκομείο Βόλου

Άσκηση ειδικότητας τριών γιατρών στο Νοσοκομείο Βόλου

Με πόφση του υπουργού Υγείας αποφασίζεται η τοποθέτηση ιατρών με ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε κενές οργανικές θέσεις ειδικευομένων στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα, προκειμένου να αρχίσουν ή συνεχίσουν την ειδίκευσή τους.

Για το Βόλου, προβλέπεται η τοποθέτηση μιας γιατρού για την συνέχιση και ολοκλήρωση της ς στην ιατρική της Γενικής Ιατρικής.

Η ιατρός θα ασκηθεί σύμφωνα με τον χρόνο και το περιεχόμενο ς της ειδικότητάς της και θα της καταβληθούν οι τακτικές αποδοχές για τον επιπλέον χρόνο άσκησης στην Παθολογία.

Επίσης προβλέπεται η τοποθέτηση μιας γιατρούς για την άσκηση στην της Χειρουργικής μέχρι την συμπλήρωση δύο ετών, που προαπαιτούνται για την απόκτηση του τίτλου της ιατρικής ειδικότητας της Αγγειοχειρουργικής, ενώ τέλος, προβλέπεται η τοποθέτηση ενός γιατρού για να αρχίσει και να ολοκληρώσει την άσκηση του στην ιατρική ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής για την απόκτηση του τίτλου της αυτής ιατρικής ειδικότητας.

Η διάρκεια της ς ορίζεται ίση προς τον απαιτούμενο σε κάθε περίπτωση χρόνο για την απόκτηση μιας και μόνο κύριας ειδικότητας για την οποία τοποθετούνται ή για όσο χρόνο παρέχει άσκηση το νοσοκομείο.

Η παρατείνεται μετά από αίτηση των ενδιαφερομένων ιατρών στην περίπτωση που το νοσοκομείο στο οποίο ειδικεύονται οι ιατροί είναι αναγνωρισμένο ως κατάλληλο να χορηγεί μερική άσκηση στην ειδικότητα και αναγνωρισθεί κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους για πλήρη άσκηση ή για περισσότερο από τον ήδη παρεχόμενο χρόνο ειδίκευσης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση