Βρίσκεστε εδώ:  / ΙΑΤΡΙΚΑ / Άσκηση ειδικότητας τριών γιατρών στο Νοσοκομείο Βόλου
Άσκηση ειδικότητας τριών γιατρών στο Νοσοκομείο Βόλου

Άσκηση ειδικότητας τριών γιατρών στο Νοσοκομείο Βόλου

Με απόφαση του υπουργού Υγείας αποφασίζεται η τοποθέτηση ιατρών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε κενές οργανικές θέσεις ειδικευομένων στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα, προκειμένου να αρχίσουν ή συνεχίσουν την ειδίκευσή τους.

Για το Νοσοκομείο Βόλου, προβλέπεται η τοποθέτηση μιας γιατρού για την συνέχιση και ολοκλήρωση της άσκησης στην ιατρική ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής.

Η ιατρός θα ασκηθεί σύμφωνα με τον χρόνο και το περιεχόμενο άσκησης της ειδικότητάς της και θα της καταβληθούν οι τακτικές αποδοχές για τον επιπλέον χρόνο άσκησης στην Παθολογία.

Επίσης προβλέπεται η τοποθέτηση μιας γιατρούς για την άσκηση στην ειδικότητα της Χειρουργικής μέχρι την συμπλήρωση δύο ετών, που προαπαιτούνται για την απόκτηση του τίτλου της ιατρικής ειδικότητας της Αγγειοχειρουργικής, ενώ τέλος, προβλέπεται η τοποθέτηση ενός γιατρού για να αρχίσει και να ολοκληρώσει την άσκηση του στην ιατρική ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής για την απόκτηση του τίτλου της αυτής ιατρικής ειδικότητας.

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται ίση προς τον απαιτούμενο σε κάθε περίπτωση χρόνο για την απόκτηση μιας και μόνο κύριας ειδικότητας για την οποία τοποθετούνται ή για όσο χρόνο παρέχει άσκηση το νοσοκομείο.

Η σύμβαση παρατείνεται μετά από αίτηση των ενδιαφερομένων ιατρών στην περίπτωση που το νοσοκομείο στο οποίο ειδικεύονται οι ιατροί είναι αναγνωρισμένο ως κατάλληλο να χορηγεί μερική άσκηση στην ειδικότητα και αναγνωρισθεί κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους για πλήρη άσκηση ή για περισσότερο από τον ήδη παρεχόμενο χρόνο ειδίκευσης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στα 13 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωναϊού στη Μαγνησία - https://t.co/HZFJmmJGmb -

  • «Μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το 9χρονο κοριτσάκι από το Βελεστίνο - https://t.co/fGMf3rCILX -

  • Μηνύματα με απάτη για δωρεές, δάνεια και κακόβουλα λογισμικά - https://t.co/gN0oLQbipB -

"Αλιεύοντας" την είδηση