Βρίσκεστε εδώ:  / ΙΑΤΡΙΚΑ / Απέχει από τη διαδικασία επιλογής υποψηφίων δημάρχων για τον Δήμο Βόλου ο πρόεδρος του Ι.Σ.Μ.
Απέχει από τη διαδικασία επιλογής υποψηφίων δημάρχων για τον Δήμο Βόλου ο πρόεδρος του Ι.Σ.Μ.

Απέχει από τη διαδικασία επιλογής υποψηφίων δημάρχων για τον Δήμο Βόλου ο πρόεδρος του Ι.Σ.Μ.

“Δεν συμμετέχω σε αυτήν την διαδικασία, όπως εξ’ αρχής με σαφή τρόπο απάντησα σε όσους μου έκαναν την τιμή να μου προτείνουν την υποστήριξή τους σε ενδεχόμενη υποψηφιότητά μου”. Τα παραπάνω διευκρινίζει σαφέστατα ο απερχόμενος πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας (Ι.Σ.Μ.) και εκ νέου υποψήφιος Ευθ. Τσάμης, αναφορικά με το εάν συμμετέχει στη διαδικασία επιλογής υποψηφίων δημάρχων για τον Δήμο Βόλου στις επερχόμενες εκλογές.

Χαρακτηριστικά ο κ. Τσάμης αναφέρει: “Τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα, ερωτώμαι συνεχώς εάν συμμετέχω στη διαδικασία επιλογής υποψηφίων δημάρχων για τον Δήμο Βόλου στις επερχόμενες εκλογές.

Προτεραιότητά μου σε σχέση με την ενασχόλησή μου με τα κοινά, που πάντοτε με ενδιαφέρουν, εξακολουθεί να παραμένει η συμμετοχή μου στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας και για την επόμενη περίοδο, που ξεκινάει μετά τις εκλογές μας, την 21η Οκτωβρίου 2018.

Επιπλέον, εξακολουθώ να τηρώ την ηθική δέσμευση που αισθάνομαι προς τους συναδέλφους μου για τη μη εμπλοκή μου σε άλλες εκλογικές διαδικασίες, εφόσον είμαι πρόεδρος του Ι.Σ.Μ. και διεκδικώ μετά τις εκλογές μας, για τελευταία φορά, την ανανέωση της θητείας μου ως προέδρου του Συλλόγου μας.

Διευκρινίζω επομένως ότι δεν συμμετέχω σε αυτήν την διαδικασία, όπως εξ’ αρχής με σαφή τρόπο απάντησα σε όσους μου έκαναν την τιμή να μου προτείνουν την υποστήριξή τους σε ενδεχόμενη υποψηφιότητά μου.

Ως εκ τούτου επιθυμώ να μην εμπλέκεται το όνομά μου στην σοβαρή και κρίσιμη υπόθεση της διαδικασίας επιλογής υποψηφίων δημάρχων για τον Δήμο Βόλου, που είναι αυτονόητο ότι πρέπει όλους να μας ενδιαφέρει και να μας αφορά, και παρακαλώ αυτό να γίνει σεβαστό.
Ούπω καιρός.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός για τα ακίνητα του Υπερταμείου - https://t.co/BlR44ciKgj -

  • Αυτοψία αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ στα έργα της Σκοπέλου - https://t.co/8nwccohZUL -

  • Στη Σκόπελο κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Κτηνιατρικής ΠΕΜΣ - https://t.co/cGkSgr1vmN -

"Αλιεύοντας" την είδηση