Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΙΑΤΡΙΚΑ » Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα εμβολιασμού για τους Οδοντιάτρους της Μαγνησίας
Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα εμβολιασμού για τους Οδοντιάτρους της Μαγνησίας

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα εμβολιασμού για τους Οδοντιάτρους της Μαγνησίας

Ενημέρωση είχε η υφ Πιδείς και Θρησκευμάτων για το χρονοδιάγραμμα εμβολιασμών των μελών του .

Ως γνωστό, στην πρώτη φάση του εμβολιασμού κατά της νόσου Covid-19, περιλαμβάνονται οι ιατροί και του ιδιωτικού τομέα, με βάση την προτεραιοποίηση που έχει θέσει η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών για το προσωπικό, και, συνεπώς, από σήμερα, θα ενεργοποιηθεί η ψηφιακή πλατφόρμα και για τα μέλη του .

Ειδικότερα, την παρούσα χρονική στιγμή, το αρχείο με τους αριθμούς μητρώων κοινωνικής ασφάλισης των μελών, που δήλωσαν, αρχικά, ότι επιθυμούν να εμβολιαστούν, φορτώνεται στο σύστημα, ενώ σε 2-3 ώρες, τα μέλη, θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού μέσω της πλατφόρμας.

Το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού είναι σε 5 ημέρες έτσι ώστε να μπορεί να γίνεται και ο εφοδιασμός των δομών με βάση τα ραντεβού.

Η κ. Μακρή δήλωσε εξαιρετικά ικανοποιημένη από αυτή την σημαντική ή εξέλιξη, η οποία όχι μόνο θωρακίζει έναν ακόμη κλάδο πρώτης γραμμής του υγειονομικού προσωπικού της χς αλλά και την δημόσια υγεία, τονίζοντας ότι ο εμβολιασμός στην χ  προχωράει με ικανοποιητικό ρυθμό, με μεθοδικότητα, με ασφάλεια, με διαφάνεια και με προτεραιοποίηση στις ομάδες πληθυσμού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση