Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΙΑΤΡΙΚΑ » Ανάπλαση πηγουνιού από τον δρ. Νώντα Καποσίτα
Ανάπλαση πηγουνιού από τον δρ. Νώντα Καποσίτα

Ανάπλαση πηγουνιού από τον δρ. Νώντα Καποσίτα

Η πλαστική στο σαγόνι λέγεται γενειοπλαστική ή . Η ανάρρωση από την πλαστική στο πηγούνι είναι γρήγορη.

Η επιμήκυνση του πηγουνιού λέγεται γενειοπλαστική ή . Η πλαστική στο σαγόνι αφορά και με μικρό πηγούνι.

Η επέμβαση δίνει στο πρόσωπο την εικόνα ενός ιχυρού πηγουνιού που είναι ένδειξη δυναμικότητας και λέγεται θεληματικό πηγούνι.Η πλαστική στο πηγούνι γίνεται με ένθεμα συμπαγούς σιλικόνης που δεν έχει κανένα πρόβλημα στο πέρασμα των χρόνων.

Συνδυάζεται κάποιες φορές με ρινοπλαστική και η επέμβαση λέγεται προφιλοπλαστική γιατί διορθώνει το προφίλ του προσώπου.

Γενειοπλαστική με ένθεμα σιλικόνης

Η επέμβαση της γενειοπλαστικής ( https://www.kapositas.gr/plastiki_sto-pigouni_txt.php ) γίνεται με τοπική αναισθησία μέσα από το στόμα για να μην υπάρχουν εξωτερικές τομές.Μετά την επέμβαση ο χειρουργημένος επιστρέφει στο με οδηγίες που περιλαμβάνουν αντιβίωση και δια πλυσίματος του στόματος.Το αποτέλεσμα από την πλαστική στο πηγούνι φαίνεται άμεσα αλλά καθώς υποχωρεί το πρήξιμο γίνεται ακόμη καλύτερο.

 

 

 

Ο δρ. Καποσίτας,  με καταγωγή από τη Λάρισα  ( M.D,PhD Πλαστικός , εξειδικευθείς στο University of Illinois at Chicago, USA, διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Αθηνών https://kapositas.gr) χειρουργεί σε ,,Κύπρο.

Μπορείτε να δείτε περιπτώσεις από το πλούσιο αρχείο του δρ. Νώντα Καποσίτα και να διαβάσετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ: https://www.kapositas.gr/plastiki_sto-pigouni_txt.php

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση