Βρίσκεστε εδώ:  / ΙΑΤΡΙΚΑ / Ανάπλαση πηγουνιού από τον δρ. Νώντα Καποσίτα
Ανάπλαση πηγουνιού από τον δρ. Νώντα Καποσίτα

Ανάπλαση πηγουνιού από τον δρ. Νώντα Καποσίτα

Η πλαστική στο σαγόνι λέγεται γενειοπλαστική ή πωγωνοπλαστική. Η ανάρρωση από την πλαστική στο πηγούνι είναι γρήγορη.

Η επιμήκυνση του πηγουνιού λέγεται γενειοπλαστική ή πωγωνοπλαστική. Η πλαστική στο σαγόνι αφορά άνδρες και γυναίκες με μικρό πηγούνι.

Η επέμβαση δίνει στο πρόσωπο την εικόνα ενός ιχυρού πηγουνιού που είναι ένδειξη δυναμικότητας και λέγεται θεληματικό πηγούνι.Η πλαστική στο πηγούνι γίνεται με ένθεμα συμπαγούς σιλικόνης που δεν έχει κανένα πρόβλημα στο πέρασμα των χρόνων.

Συνδυάζεται κάποιες φορές με ρινοπλαστική και η επέμβαση λέγεται προφιλοπλαστική γιατί διορθώνει το προφίλ του προσώπου.

Γενειοπλαστική με ένθεμα σιλικόνης

Η επέμβαση της γενειοπλαστικής ( https://www.kapositas.gr/plastiki_sto-pigouni_txt.php ) γίνεται με τοπική αναισθησία μέσα από το στόμα για να μην υπάρχουν εξωτερικές τομές.Μετά την επέμβαση ο χειρουργημένος επιστρέφει στο σπίτι με οδηγίες που περιλαμβάνουν αντιβίωση και διαλύματα πλυσίματος του στόματος.Το αποτέλεσμα από την πλαστική στο πηγούνι φαίνεται άμεσα αλλά καθώς υποχωρεί το πρήξιμο γίνεται ακόμη καλύτερο.

 

 

 

Ο δρ. Καποσίτας,  με καταγωγή από τη Λάρισα  ( M.D,PhD Πλαστικός χειρουργός, εξειδικευθείς στο University of Illinois at Chicago, USA, διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών https://kapositas.gr) χειρουργεί σε Αθήνα,Θεσσαλονίκη,Κύπρο.

Μπορείτε να δείτε περιπτώσεις από το πλούσιο αρχείο του δρ. Νώντα Καποσίτα και να διαβάσετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ: https://www.kapositas.gr/plastiki_sto-pigouni_txt.php

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο Κων/νος Τσαρσιταλίδης στο Πανευρωπαϊκό Online Σκακιστικό Πρωτάθλημα Νέων - https://t.co/ytKy4N0i7u -

  • Ο Αλ. Μεϊκόπουλος για τις καταστροφές στον Αλμυρό από τον Ιανό - https://t.co/joG9zYh7Cl -

  • Μονόδρομος το χειρουργείο για την αντιμετώπιση του συνδρόμου Morton΄s του πέλματος - https://t.co/xFVFaKvFIU -

"Αλιεύοντας" την είδηση