Βρίσκεστε εδώ:  / ΙΑΤΡΙΚΑ / Ανάπλαση πηγουνιού από τον δρ. Νώντα Καποσίτα
Ανάπλαση πηγουνιού από τον δρ. Νώντα Καποσίτα

Ανάπλαση πηγουνιού από τον δρ. Νώντα Καποσίτα

Η πλαστική στο σαγόνι λέγεται ή . Η ανάρρωση από την πλαστική στο πηγούνι είναι γρήγορη.

Η επιμήκυνση του πηγουνιού λέγεται ή . Η πλαστική στο σαγόνι αφορά άνδρες και γυναίκες με μικρό πηγούνι.

Η επέμβαση δίνει στο πρόσωπο την ενός ιχυρού πηγουνιού που είναι ένδειξη δυναμικότητας και λέγεται θεληματικό πηγούνι.Η πλαστική στο πηγούνι γίνεται με ένθεμα συμπαγούς σιλικόνης που δεν έχει κανένα πρόβλημα στο πέρασμα των χρόνων.

Συνδυάζεται κάποιες φορές με ρινοπλαστική και η επέμβαση λέγεται προφιλοπλαστική γιατί διορθώνει το προφίλ του προσώπου.

Γενειοπλαστική με ένθεμα σιλικόνης

Η επέμβαση της γενειοπλαστικής ( https://www.kapositas.gr/plastiki_sto-pigouni_txt.php ) γίνεται με τοπική αναισθησία μέσα από το στόμα για να μην υπάρχουν εξωτερικές τομές.Μετά την επέμβαση ο χειρουργημένος επιστρέφει στο σπίτι με οδηγίες που περιλαμβάνουν αντιβίωση και διαλύματα πλυσίματος του στόματος.Το αποτέλεσμα από την πλαστική στο πηγούνι φαίνεται άμεσα αλλά καθώς υποχωρεί το πρήξιμο γίνεται ακόμη καλύτερο.

 

 

 

Ο δρ. Καποσίτας,  με καταγωγή από τη   ( M.D,PhD Πλαστικός χειρουργός, εξειδικευθείς στο University of Illinois at Chicago, USA, διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Αθηνών https://kapositas.gr) χειρουργεί σε Αθήνα,Θεσσαλονίκη,Κύπρο.

Μπορείτε να δείτε περιπτώσεις από το πλούσιο αρχείο του δρ. Νώντα Καποσίτα και να διαβάσετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ: https://www.kapositas.gr/plastiki_sto-pigouni_txt.php

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/DIb9ZDTZPE -

  • Τελευταίος ύπνος για 25χρονο στο Βόλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/zUjCfM8Q51 -

  • Στο Νοσοκομείο 4 άτομα μετά από #τροχαίο στον περιφερειακό #τροχαίο - https://t.co/PDDmRA6Eww -

"Αλιεύοντας" την είδηση