Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΙΑΤΡΙΚΑ » Αναφορά Κατερίνας Παπανάτσιου για την επιστολή διαμαρτυρίας του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας
Αναφορά Κατερίνας Παπανάτσιου για την επιστολή διαμαρτυρίας του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας

Αναφορά Κατερίνας Παπανάτσιου για την επιστολή διαμαρτυρίας του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας

Η ς Μγνησίς του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Αικατερίνη Παπανάτσιου κατέθεσε την επιστολή διαμαρτυρίας του , με θέμα την ένταξη, κατά προτεραιότητα, στο πρόγραμμα εμβολιασμών των οδοντιάτρων ελευθέρων επαγγελματιών.

Η ς αναφέρεται στην επισήμανση του πως τα μέλη του στηρίζουν την οδοντ περίθαλψη εν μέσω πανδημίας ακολουθώντας πρωτόκολλα αυξημένης επαγρύπνησης στην καθημερινότητα τους, αναζητώντας ατομικής ς δυσεύρετα έως ανύπαρκτα, με μεγάλο προσωπικό οικονομικό κόστος που βαραίνει μέχρι και σήμερα την καθημερινή άσκηση του επαγγέλματός τους.

Τονίζει δε ότι είναι παγκοσμίως αποδεκτό ότι το οδοντιατρικό λειτούργημα βρίσκεται ανάμεσα στα πιο επικίνδυνα, για την υγεία του οδοντιάτρου αλλά και για την διασπορά του ιού, παρά ταύτα οι υπεύθυνοι του προγράμματος εμβολιασμού θεώρησαν ότι δεν είναι απαραίτητο να βρίσκονται οι οδοντίατροι μεταξύ των πρώτων, που θα εμβολιαστούν.

Η κα Παπανάτσιου ζητά από τον αρμόδιο υπουργό να διορθώσει την εν λόγω παράλειψη και να ανταποκριθεί στο δίκαιο αίτημά των οδοντιάτρων για τον άμεσο εμβολιασμών τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση