Βρίσκεστε εδώ:  / ΙΑΤΡΙΚΑ / Αναφορά Κατερίνας Παπανάτσιου για την επιστολή διαμαρτυρίας του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας
Αναφορά Κατερίνας Παπανάτσιου για την επιστολή διαμαρτυρίας του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας

Αναφορά Κατερίνας Παπανάτσιου για την επιστολή διαμαρτυρίας του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας

Η βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ..-Προοδευτική Συμμαχία Αικατερίνη Παπανάτσιου κατέθεσε αναφορά την επιστολή διαμαρτυρίας του , με θέμα την ένταξη, κατά προτεραιότητα, στο πρόγραμμα εμβολιασμών των οδοντιάτρων ελευθέρων επαγγελματιών.

Η βουλευτής αναφέρεται στην επισήμανση του πως τα μέλη του στηρίζουν την οδοντιατρική περίθαλψη εν μέσω πανδημίας ακολουθώντας πρωτόκολλα αυξημένης επαγρύπνησης στην καθημερινότητα τους, αναζητώντας μέτρα ατομικής προστασίας δυσεύρετα έως ανύπαρκτα, με μεγάλο προσωπικό οικονομικό κόστος που βαραίνει μέχρι και σήμερα την καθημερινή του επαγγέλματός τους.

Τονίζει δε ότι είναι παγκοσμίως αποδεκτό ότι το οδοντιατρικό λειτούργημα βρίσκεται ανάμεσα στα πιο επικίνδυνα, για την του οδοντιάτρου αλλά και για την διασπορά του ιού, παρά ταύτα οι υπεύθυνοι του προγράμματος εμβολιασμού θεώρησαν ότι δεν είναι απαραίτητο να βρίσκονται οι μεταξύ των πρώτων, που θα εμβολιαστούν.

Η κα Παπανάτσιου ζητά από τον αρμόδιο υπουργό να διορθώσει την εν λόγω παράλειψη και να ανταποκριθεί στο δίκαιο αίτημά των οδοντιάτρων για τον άμεσο εμβολιασμών τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις στην Π.Ε. Μαγνησίας - https://t.co/jDr3jOKQVr -

  • Νέα πεζοδρόμια σε Σκιάθο και Σκόπελο κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/5r34C00dBn -

  • Αναστολή λειτουργίας τμημάτων του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου - https://t.co/W2k7SjSynb -

"Αλιεύοντας" την είδηση