Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΥΓΕΙΑ / «Γολγοθάς» η γραφειοκρατία για άνεργους γονείς με τυφλό μωρό
«Γολγοθάς» η γραφειοκρατία για άνεργους γονείς με τυφλό μωρό

«Γολγοθάς» η γραφειοκρατία για άνεργους γονείς με τυφλό μωρό

Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζει ένα νέο άνεργο ζευγάρι που έχει ένα 7μηνο τυφλό αγοράκι και η γραφειοκρατία αποτελεί τροχοπέδη στο να εξεταστεί το παιδάκι και να διαπιστωθεί η κατάστασή του ώστε να χορηγηθεί επίδομα τυφλότητας.

Οι γονείς που είναι άνεργοι αναμένουν το συγκεκριμένο επίδομα για να μπορούν να φροντίζουν το παιδί τους, που επιπλέον έχει μόνο ένα νεφρό και είναι στα πρόθυρα νεφρικής ανεπάρκειας.

Το αγοράκι έχει νοσηλευτεί επί τρεις εβδομάδες στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» και υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και διαπιστώθηκαν τα προβλήματα που έχει.

Οι γονείς υπέβαλαν αίτηση στο ΚΕΠΑΑ προκειμένου να εξεταστεί το παιδάκι τους αλλά η τετραμελής επιτροπή που επρόκειτο να συνέλθει αποτελούνταν μόνο από παθολόγους, οπότε οι γονείς ειδοποιήθηκαν ότι η εξέταση θα γίνει όταν στην επιτροπή θα μετέχει και οφθαλμίατρος.

Είναι ένα ακόμη περιστατικό τους βαθέως κράτους, με την γραφειοκρατία να «βασιλεύει» κι αποδέκτη ένα 7μηνο παιδάκι που χρήζει άμεσης βοήθειας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δύο πνιγμοί σε Αλυκές και Γλύφα - https://t.co/WAGDYoC44j -

  • Αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα - Τα νέα πρόσωπα - https://t.co/qEJhF13wjx -

  • Νέα μέτρα ανακοίνωσε ο Ν. Χαρδαλιάς: Παράταση του ορίου 100 ατόμων σε κοινωνικές εκδηλώσεις - https://t.co/CigGldLvUa -

"Αλιεύοντας" την είδηση