Βρίσκεστε εδώ:  / ΥΓΕΙΑ / Αναβλήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας
Αναβλήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Περιβολιωτών  Ν. Μαγνησίας

Αναβλήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας

Η Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας, είχε προγραμματίσει σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του ‘’ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟΥ’’ Νοσοκομείου Βόλου, Εθελοντική Αιμοδοσία για την Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016, η οποία όμως αναβάλλεται .

Η αναβολή οφείλεται στον αποκλεισμό της κινητής μονάδας αιμοληψίας (του ‘’ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟΥ’’ Νοσοκομείου Βόλου), στη νησί της Αλοννήσου, λόγω της 4ήμερης πανελλαδικής απεργίας, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, που αποφάσισε σε χθεσινή της έκτακτη συνεδρίαση η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ), από την Παρασκευή 6/5/2016 έως την Τρίτη 10/5/2016.

Δόθηκε όμως διαβεβαίωση ότι η Αιμοληψία θα πραγματοποιηθεί μέσα στους μήνες Μάιο ή Ιούνιο του τρέχοντος έτους.

Το ΔΣ του Συλλόγου Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας αναφέρει: “Ζητάμε συγνώμη από τους φίλους Αιμοδότες και Αιμοδότριες και τους καλούμε να βρίσκονται σε αναμονή έως ότου οριστικοποιηθεί η νέα ημερομηνία Αιμοληψίας.
Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η μέχρι τώρα συνεργασία του Συλλόγου μας με το τμήμα Αιμοδοσίας του ‘’ΑΧΙΛλΟΠΟΥΛΕΙΟΥ’’ Νοσοκομείου Βόλου ήταν άψογη, το προσωπικό πάντοτε συνεργάσιμο και δεν είχαν δημιουργηθεί προβλήματα ουσίας”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διαδικτυακά η Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης - https://t.co/oahzQKl9BA -

  • Κορωνοϊός: 196 νέα κρούσματα - https://t.co/KYnsuqlZ62 -

  • Ο επιχειρησιακός σχεδιασμός στο τραπέζι του Συμβουλίου Άμυνας - https://t.co/GYPrFEa5rs -

"Αλιεύοντας" την είδηση