Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » Ενημερωτική Δράση Δικτύου Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝ.Ε. Γ.Σ.Ε.Ε.
Ενημερωτική Δράση  Δικτύου Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝ.Ε.  Γ.Σ.Ε.Ε.

Ενημερωτική Δράση Δικτύου Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝ.Ε. Γ.Σ.Ε.Ε.

Στην είσοδο του κεντρικού κτιρίου του Βόλου, ( Θρακών 20), θα βρίσκονται τα στελέχη του Δικτύου Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, τη Δευτέρα 5/10/2015 και ώρα 10.00 π.μ. έως 12.30 μ.μ., για να ενημερώσουν και να πληροφορήσουν τους πολίτες του Βόλου για τις δωρεάν υπηρεσίες του Δικτύου, σε συνεργασία με το Βόλου και το Εργατικό Κέντρο Βόλου.

Ήδη, παρόμοιες ενέργειες έλαβαν χώρα με μεγάλη και στις έδρες των άλλων νομών της Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα, τα στελέχη του Δικτύου θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα ερωτήματα των συμπολιτών που αφορούν σε ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά ζητήματα καθώς και σε ζητήματα εργασιακών σχέσεων και απασχόλησης, και τα οποία ερωτήματα θα απαντώνται από την έγκυρη ομάδα των ειδικών νομικών του Δικτύου.

Υπενθυμίζεται ότι η παροχή των υπηρεσιών πληροφόρησης και συμβουλευτικής από τα στελέχη του Δικτύου, καθώς και η διαδικασία υποβολής και απάντησης των σχετικών υποβαλλόμενων ερωτημάτων των πολιτών, είναι δωρεάν.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση