Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » Ενημερωτική Δράση Δικτύου Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝ.Ε. Γ.Σ.Ε.Ε.
Ενημερωτική Δράση  Δικτύου Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝ.Ε.  Γ.Σ.Ε.Ε.

Ενημερωτική Δράση Δικτύου Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝ.Ε. Γ.Σ.Ε.Ε.

Στην είσοδο του κεντρικού κτιρίου του ΙΚΑ Βόλου, (οδός Θρκών 20), θ βρίσκονται τα στελέχη του Δικτύου Υπηρεσιών ς και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του Ινστιτούτου Εργασίας της , τη Δευτέρα 5/10/2015 και ώρα 10.00 π.μ. έως 12.30 μ.μ., για να ενημερώσουν και να πληροφορήσουν τους του Βόλου για τις υπηρεσίες του Δικτύου, σε με το ΙΚΑ Βόλου και το Εργατικό Κέντρο Βόλου.

Ήδη, παρόμοιες ενέργειες έλαβαν χώρα με μεγάλη επιτυχία και στις έδρες των άλλων νομών της Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα, τα στελέχη του Δικτύου θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα ερωτήματα των συμπολιτών που αφορούν σε ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά ζητήματα καθώς και σε ζητήματα εργασιακών σχέσεων και ς, και τα οποία ερωτήματα θα απαντώνται από την έγκυρη ομάδα των ειδικών νομικών του Δικτύου.

Υπενθυμίζεται ότι η παροχή των υπηρεσιών πληροφόρησης και ς από τα στελέχη του Δικτύου, καθώς και η διαδικασία υποβολής και απάντησης των σχετικών υποβαλλόμενων ερωτημάτων των πολιτών, είναι .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση