Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / ΥΓΕΙΑ / Εν αναμονή για το πρόγραμμα Αγωγής Υγείας
Εν αναμονή για το πρόγραμμα Αγωγής Υγείας

Εν αναμονή για το πρόγραμμα Αγωγής Υγείας

Εν αναμονή της έγκρισης της διεύθυνσης Α’θμιας Εκπαίδευσης είναι η προκειμενου να τεθεί σε εφαρμογή το Αγωγής Υγείας “Πρώτα βήματα στην ζωή” σε 15 Δημοτικά Σχολεία του Δήμου , που αφορά τον έλεγχο της στοματικής υγιεινής.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του Δ.Σ. της Νατάσσα Μορφογιάννη, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος , με απόφασή του στις 3 Νοεμβρίου 2015, αποδέχθηκε να συμμετάσχει στο με εθελοντές γιατρούς. “Θα εξεταστούν 736 παιδιά της 1ης και 4ης τάξης Δημοτικών Σχολείων του . Ειδικότερα σε παιδιά της 1ης τάξης θα γίνει έλεγχος φθορίωσης ενώ σε παιδιά της 1ης και 4ης τάξης, έλεγχος και καταγραφή της κατάστασης της στοματικής τους κοιλότητας”. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει μόλις η ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ λάβει την της Α’θμιας Εκπαίδευσης.

Να σημειωθεί ότι υποψήφια για βράβευση από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών είναι η για το πρόγραμμα που εφάρμοσε πέρυσι σε 800 παιδιά, 15 δημοτικών σχολείων με θέμα την παχυσαρκία και όχι μόνο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 28 Νοεμβρίου στην , στο ξενοδοχείο Χίλτον.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποζημιώσεις στο 100% της ζημίας το Νοέμβριο του 2021 - https://t.co/hpShvtY3q1 -

  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) #2οΕΠΑΛΒόλουΕσπερινό - https://t.co/7xakhftsfo -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/bJmmFvYWED -

"Αλιεύοντας" την είδηση