Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » Εμβολιασμός Mantoux σε μαθητές της Μαγνησίας
Εμβολιασμός Mantoux σε μαθητές της Μαγνησίας

Εμβολιασμός Mantoux σε μαθητές της Μαγνησίας

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. ς & Σποράδων θα διενεργήσει Δερμοαντίδραση στα νήπια του πολεοδομικού συγκροτήματος Βόλου – . Ιωνίας, ενώ τα νήπια του υπόλοιπου νομού θα εμβολιαστούν από κλιμάκια των Κέντρων Υγείας που ανήκουν τα νηπιαγωγεία και τα οποία Κέντρα Υγείας προμηθεύονται τα εμβόλια από την και Σποράδων.

Η κάλυψη των εμβολίων γίνεται από το Υπουργείο Υγείας και στο οποίο θα αποσταλούν τα αποτελέσματα της δράσης μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Οι εμβολιασμοί θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες και θα ολοκληρωθούν με την ολοκλήρωση του προγράμματος του Υπουργείου.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης ς και Σποράδων ανέφερε «στο πλαίσιο της διαφύλαξης της Δημόσιας Υγείας, η και Σποράδων με την Δ/νση Υγείας ξεκίνησε από σήμερα Τρίτη τον εμβολιασμό παιδιών νηπιαγωγείων στο πολεοδομικό συγκρότημα Βόλου και Νέας Ιωνίας.

Έχουμε προμηθεύσει όλα τα Κέντρα Υγείας της με εμβόλια Μαντού, προκειμένου να εμβολιαστούν και τα παιδιά στον υπόλοιπο Νομό. Ως Περιφερειακή Ενότητα είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα και για αυτό ξεκινήσαμε τους εμβολιασμούς άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις και σύμφωνα με σχετική απόφαση του Υπουργείου, με πρωταρχικό στόχο τη διαφύλαξη της Δημόσιας υγείας».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση