Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » EKAB: Πραγματοποίηση έκτακτης Αεροδιακομιδής παρουσία του υφυπουργού Υγείας Βασ. Κοντοζαμάνη
EKAB: Πραγματοποίηση έκτακτης Αεροδιακομιδής παρουσία του υφυπουργού Υγείας Βασ. Κοντοζαμάνη

EKAB: Πραγματοποίηση έκτακτης Αεροδιακομιδής παρουσία του υφυπουργού Υγείας Βασ. Κοντοζαμάνη

Την Κυριακή του Πάσχα, 19 Απριλίου 2020, ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης πραγματοποίησε στην βάση του Τμήματος Αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Ελευσίνας, για να ανταλλάξει ευχές με τους ιατρούς και τους διασώστες που είχαν υπηρεσία.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του προέκυψε έκτακτη αερο δύο περιστατικών από τη Σαντορίνη και τη Μύκονο, στην οποία έλαβε μέρος.

Ο υφυπουργός επιβιβάστηκε σε C130 της 356 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της Πολεμικής Αεροπορίας ενώ κατά την διάρκεια της ς, ενημερώθηκε ενδελεχώς για τον τρόπο λειτουργίας του Τμήματος των Αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ καθώς και το λειτουργίας του.

Ο υφυπουργός, με την ολο της αερος, ευχαρίστησε θερμά το Υγειονομικό Προσωπικό του Τμήματος Αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ που 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο κάνουν το καθήκον τους παρέχοντας τις υπηρεσίες τους σε όλους τους πολίτες σε κάθε σημείο της πατρίδας.

Διαπιστώνοντας ιδίοις όμμασι τον επαγγελματισμό και την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά, εξέφρασε την υπερηφάνεια που νοιώθει ως άνθρωπος αλλά και ως πολιτικός προϊστάμενός τους, ενώ ανέφερε ότι η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας θα είναι αρωγός στο σημαντικό έργο τους αναφορικά για την παροχή της ν επείγουσας προνοσοκομειακής ς προς όλους.

Τον υφυπουργό Υγείας συνόδευαν ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ ίκος Παπαευσταθίου, ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ Παναγιώτης Κουτσουμπέλης και ο διευθυντής Ιατρικών Υπηρεσιών της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ Δημήτρης Πύρρος.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση