Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » EKAB: Πραγματοποίηση έκτακτης Αεροδιακομιδής παρουσία του υφυπουργού Υγείας Βασ. Κοντοζαμάνη
EKAB: Πραγματοποίηση έκτακτης Αεροδιακομιδής παρουσία του υφυπουργού Υγείας Βασ. Κοντοζαμάνη

EKAB: Πραγματοποίηση έκτακτης Αεροδιακομιδής παρουσία του υφυπουργού Υγείας Βασ. Κοντοζαμάνη

Την του , 19 Απριλίου 2020, ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης πραγματοποίησε επίσκεψη στην βάση του Τμήματος Αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Ελευσίνας, για να ανταλλάξει ευχές με τους ιατρούς και τους που είχαν υπηρεσία.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του προέκυψε έκτακτη αεροδιακομιδή δύο περιστατικών από τη Σαντορίνη και τη , στην οποία έλαβε μέρος.

Ο υφυπουργός επιβιβάστηκε σε αερο C130 της 356 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της Πολεμικής Αεροπορίας ενώ κατά την διάρκεια της πτήσης, ενημερώθηκε ενδελεχώς για τον τρόπο λειτουργίας του Τμήματος των Αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ καθώς και το επιχειρησιακό σχέδιο λειτουργίας του.

Ο υφυπουργός, με την ολοκλήρωση της αεροδιακομιδής, ευχαρίστησε θερμά το Υγειονομικό Προσωπικό του Τμήματος Αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ που 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο κάνουν το καθήκον τους παρέχοντας τις υπηρεσίες τους σε όλους τους πολίτες σε κάθε σημείο της πατρίδας.

Διαπιστώνοντας ιδίοις όμμασι τον επαγγελματισμό και την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά, εξέφρασε την υπερηφάνεια που νοιώθει ως άνθρωπος αλλά και ως πολιτικός προϊστάμενός τους, ενώ ανέφερε ότι η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας θα είναι αρωγός στο σημαντικό έργο τους αναφορικά για την παροχή της επείγουσας προνοσοκομειακής ς προς όλους.

Τον υφυπουργό Υγείας συνόδευαν ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ ίκος Παπαευσταθίου, ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ Παναγιώτης Κουτσουμπέλης και ο διευθυντής Ιατρικών Υπηρεσιών της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ Δημήτρης Πύρρος.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση