Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » Ευθ. Τσάμης: εμβολιασμός για όλα τα λοιμώδη νοσήματα των προσφυγόπουλων
Ευθ. Τσάμης: εμβολιασμός για όλα τα λοιμώδη νοσήματα των προσφυγόπουλων

Ευθ. Τσάμης: εμβολιασμός για όλα τα λοιμώδη νοσήματα των προσφυγόπουλων

“Nα υπάρξει κεντρικός σχεδιασμός από το υπουργείο Υγείας για εμβολιασμό για όλα τα των προσφυγόπουλων ανά την Ελλάδα” τονίζει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου ς Ευθύμης Τσάμης.

Με αφορμή το θόρυβο που προκλήθηκε από τα ς σε 12 νομούς της χς μεταξύ των οποίων δήμων των ομών ς, Τρικάλων και Καρδίτσας και τον αποκλεισμό τους από την αιμοδοσία ο κ. Τσάμης , επισήμανε ότι ο είναι υπερβολικών και ότι οι υγειονομικές της χς έχουν τη δυνατότητα να το αντιμετωπίσουν.

Ωστόσο τόνισε ότι υπάρχει θέμα με τον εμβολιασμό των προσφυγόπουλων που πλέον ζουν στη χώρα μας. “Στις εγκαταστάσεις της ΜΟΖΑΣ Α.Ε. ζουν δεκάδες παιδιά. Οι στρατιωτικοί γιατροί αλλά και εμείς ως σύλλογος και οι εθελοντές γιατροί κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αντιμετωπίσουμε τυχόν ασθένειες που παρουσιάζουν.

Όμως δεν έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε ένα ακριβές ιστορικό αυτών των παιδιών. Θα πρέπει να υπάρξει ένας κεντρικός σχεδιασμός του υπουργείου Υγείας και να εφαρμοστεί σε τοπικό επίπεδο από τις Διευθύνσεις Υγείας” εξήγησε ο κ. Τσάμης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση