Βρίσκεστε εδώ:  / ΥΓΕΙΑ / Ευθ. Τσάμης: εμβολιασμός για όλα τα λοιμώδη νοσήματα των προσφυγόπουλων
Ευθ. Τσάμης: εμβολιασμός για όλα τα λοιμώδη νοσήματα των προσφυγόπουλων

Ευθ. Τσάμης: εμβολιασμός για όλα τα λοιμώδη νοσήματα των προσφυγόπουλων

“Nα υπάρξει κεντρικός σχεδιασμός από το υπουργείο Υγείας για εμβολιασμό για όλα τα λοιμώδη νοσήματα των προσφυγόπουλων ανά την Ελλάδα” τονίζει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ευθύμης .

Με αφορμή το θόρυβο που προκλήθηκε από τα κρούσματα ελονοσίας σε 12 νομούς της χώρας μεταξύ των οποίων δήμων των Νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας και τον αποκλεισμό τους από την αιμοδοσία ο κ. , επισήμανε ότι ο είναι υπερβολικών και ότι οι υγειονομικές της χώρας έχουν τη δυνατότητα να το αντιμετωπίσουν.

Ωστόσο τόνισε ότι υπάρχει θέμα με τον εμβολιασμό των προσφυγόπουλων που πλέον ζουν στη χώρα μας. “Στις εγκαταστάσεις της ΜΟΖΑΣ .Ε. ζουν δεκάδες . Οι στρατιωτικοί γιατροί αλλά και εμείς ως σύλλογος και οι γιατροί κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αντιμετωπίσουμε τυχόν ασθένειες που παρουσιάζουν.

Όμως δεν έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε ένα ακριβές ιστορικό αυτών των παιδιών. Θα πρέπει να υπάρξει ένας κεντρικός σχεδιασμός του υπουργείου Υγείας και να εφαρμοστεί σε τοπικό επίπεδο από τις Διευθύνσεις Υγείας” εξήγησε ο κ. Τσάμης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τραγωδία στο #Πουρί: 62χρονος καταπλακώθηκε από αγροτικό παρουσία του ανήλικου γιού του - https://t.co/icYkVitCwl… -

  • Η ΕΕ βοηθά Ιταλία, Ελλάδα, Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία στη μάχη κατά των καταστροφικών πυρκαγιών  … - https://t.co/ruVYMyonqA -

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Οκάν Σουλεϊμάν #ΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/6Ty1DpL4MY -

"Αλιεύοντας" την είδηση