Βρίσκεστε εδώ:  / ΥΓΕΙΑ / Δύο εθελοντικές αιμοδοσίες σε Βόλο και Βελεστίνο
Δύο εθελοντικές αιμοδοσίες σε Βόλο και Βελεστίνο

Δύο εθελοντικές αιμοδοσίες σε Βόλο και Βελεστίνο

Ο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Μαγνησίας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» εύχεται στα μέλη του και στους φίλους που τον στηρίζουν Καλή Χρονιά με Υγεία και Αγάπη.

Ξεκινάμε δυναμικά την νέα χρονιά με δύο αιμοδοσίες μέσα στον Ιανουάριο και συγκεκριμένα την καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με τον σύλλογο εργαζομένων στην Αντιπεριφέρεια Μαγνησίας, την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2021 από 9.00 μέχρι 13.00 στον προαύλιο χώρο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας (πρώην Νομαρχία) και την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου από 9.00 ως 13.00 στον πεζόδρομο του Βελεστίνου.

Στις αιμοδοσίες μπορούν να προσέλθουν όλοι οι εθελοντές αιμοδότες και οι φίλοι τους να αιμοδοτήσουν γιατί όλοι μπορούν να προσφέρουν αγάπη στον συνάνθρωπο, στον συμπολίτη, δώρο ανεκτίμητης αξίας που δεν θα κοστίσει τίποτα αλλά θα δώσει ζωή.

Μην ξεχνάτε ότι οι ανάγκες ήταν και είναι μεγάλες στο Νοσοκομείο Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρ. Τριαντόπουλος: Διαμόρφωση σύγχρονου πλαισίου για την κοινωνία των πολιτών και σύμπραξη με τους Προσκόπους… - https://t.co/0iOr5O9VRH -

  • Κατερίνα Παπανάτσιου: «Αναγκαία η δρομολόγηση πλοιαρίου για την σύνδεση των νησιών τω Β. Σποράδων προς διευκόλυνση… - https://t.co/Ab8GftKflG -

  • Θρησκευτικές εκδηλώσεις στο #Βελεστίνο #Βελεστίνο - https://t.co/tZxbGq4LpU -

"Αλιεύοντας" την είδηση