Βρίσκεστε εδώ:  / ΥΓΕΙΑ / Δωρεάν προληπτικός δερματολογικός έλεγχος
Δωρεάν προληπτικός  δερματολογικός  έλεγχος

Δωρεάν προληπτικός δερματολογικός έλεγχος

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση, ανοιχτή για το κοινό, θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για κάποιες σημαντικές δερματολογικές παθήσεις.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει προληπτικός δερματολογικός έλεγχος, σε όποιον το επιθυμεί, από ειδική Δερματολόγο και από ειδικά εκπαιδευμένους Επαγγελματίες Υγείας, για τη διερεύνηση ύπαρξης πρώιμων ή και προχωρημένων δερματολογικών παθήσεων (προκαρκινικών σημείων στο δέρμα).

Η εκδήλωση αποτελεί πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου και θα λάβει χώρα στο Κεντρικό Νέας Ιωνίας (Ευφραιμίδου 16Α – Καισαρείας, 384 46, Βόλος), την Τρίτη 22 Νοεμβρίου και ώρες 10.00π.μ. – 13.00 .

Η αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία έχει τη στήριξη όλων των φορέων του Δήμου.

Ο δερματολογικός είναι μία απλή και βασική εξέταση στο πλαίσιο ελέγχου για την εύρεση προκαρκινικών σημείων στο δέρμα. Είναι πολύτιμη τόσο στη διάγνωση, όσο και στην παρακολούθηση διαφόρων παθήσεων του δέρματος, όπως του μελανώματος, της δερματίτιδας κ.λπ.

Ενδείκνυται δε ιδιαίτερα για ηλικιωμένους άνω των 60 χρόνων.

Η έγκαιρη διάγνωση των δερματολογικών προβλημάτων είναι σωτήρια.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη φυγόποινου στον Βόλο #σύλληψηφυγόποινου - https://t.co/tNjeuIltN7 -

  • Νεκρός οδηγός Ι.Χ. που έπεσε στη θάλασσα στην Σκόπελο #νεκρόςοδηγός - https://t.co/SxgEONUOS3 -

  • Συμμετοχή ενδιαφερομένων στην επετειακή έκδοση με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή»… - https://t.co/fbKBhCXLzI -

"Αλιεύοντας" την είδηση