Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » Δωρεάν μαθήματα διαλογισμού αυτογνωσίας με τη μέθοδο Σαχάτζα Γιόγκα
Δωρεάν μαθήματα διαλογισμού αυτογνωσίας με τη μέθοδο Σαχάτζα Γιόγκα

Δωρεάν μαθήματα διαλογισμού αυτογνωσίας με τη μέθοδο Σαχάτζα Γιόγκα

έος κύκλος μαθημάτων Διαλογισμού και Αυτογνωσίας ξεκινά στη πόλη μας, στο κέντρο του συλλόγου Σαχάτζα  Γιόγκα Βόλου, στην οδό Γαλλίας 93 –  κάθε Πέμπτη στις 7.00 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο.

Η Σαχάτζα Γιόγκα είναι μία μοναδική εμπειρία εσωτερικής αναζήτησης και αφύπνισης, βοηθά τον άνθρωπο να αντιμετωπίζει τα καθημερινά δύσκολα προβλήματα, να βιώνει πραγματική χαρά και ικανοποίηση και να αποκτά απόλυτη ισορροπία σε φυσικό, διανοητικό, συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο.

Επι: 6972927884-6986993060

Εσωτερική δύναμη
Λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν την ύπαρξη μιας μοναδικής ενέργειας που υπάρχει μέσα μας. Ονομάζεται Κουνταλίνη, μπορεί να αφυπνιστεί μέσα από τη μέθοδο της Σαχάτζα Γιόγκα και να μας μεταμορφώσει.
Η γνώση αυτή μπορεί να συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινής ζωής, στην ολοκλήρωση και στην πνευματική μας εξέλιξη.

Διαλογισμός
Στα μαθήματα διαλογισμού μπορούμε να βιώσουμε αυθόρμητα, χωρίς διανοητική προσπάθεια, την εσωτερική σιωπή, τη πραγματική κατάσταση της συνείδησης χωρίς σκέψεις. Είναι ευεργετική γιατί μας βοηθά να ηρεμήσουμε, να απαλλαγούμε από το στρες και την ένταση και να αποκτήσουμε ψυχική και σωματική ισορροπία.

Ενεργειακά κέντρα
Κάθε ενεργειακό κέντρο φροντίζει συγκεκριμένα όργανα του σώματος και όταν είναι σε ισορροπία χαρίζει στον άνθρωπο σημαντικές ποιότητες για την πνευματική του εξέλιξη όπως , αυτογνωσία, ικανοποίηση, αυτοπεποίθηση.
Η ανισορροπία των ενεργειακών κέντρων μπορεί να προέλθει από φόβους, ανησυχίες, θυμό, ενοχές κ.α. και οδηγεί βαθμιαία σε συναισθηματικά, διανοητικά, ψυχολογικά ή και σωματικά προβλήματα.

Αυτογνωσία
Κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, μπορούμε να κατανοήσουμε σε τι κατάσταση βρίσκονται τα ενεργειακά μας κέντρα από τις δονήσεις που αισθανόμαστε στις παλάμες των χεριών μας, να αποφεύγουμε οτιδήποτε τα μπλοκάρει και με απλές τεχνικές να τα εξισορροπήσουμε.

Υγεία
Η Σαχάτζα Γιόγκα είναι ο καλύτερος τρόπος για να βρούμε τη χαρά, την ηρεμία και την ισορροπία μέσα μας. Μόνο έτσι μπορούμε να έχουμε συναισθηματική, ψυχική και σωματική .

Τα μαθήματα είναι
Η διδασκαλία  γίνεται από παλαιότερα μέλη σε εθελοντική βάση και περιλαμβάνουν ομιλίες, διαλογισμό, μουσική και τεχνικές καθαρισμού των ενεργειακών κέντρων του σώματος.
“Η δεν είναι κάτι που μπορεί να αγοραστεί ή να εμπορευτεί, είναι κάτι που υπάρχει μέσα σε κάθε άνθρωπο και είναι δικαίωμά του να την κατακτήσει”.

Επιθυμία για πνευματική άνοδο
Στα κέντρα της Σαχάτζα Γιόγκα θα συναντήσετε ανθρώπους όλων των ηλικιών, από διαφορετικές , χώρες και επαγγέλματα. Το κοινό τους γνώρισμα είναι η επιθυμία για πνευματική άνοδο και βελτίωση όχι μόνο του εαυτού τους αλλά ολόκληρου του κόσμου.

Η ιδρύτρια της Σαχάτζα Γιόγκα
Ονομάζεται Σρι Μάτατζι ίρμαλα Ντέβι. Έχει λάβει μεγάλο αριθμό βραβείων και διακρίσεων σε του έργου που έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα.
Πήρε 4 φορές το βραβείο ειρήνης από τα Ηνωμένα Έθνη και  προτάθηκε  2 φορές για το Νόμπελ Ειρήνης.

Ο πραγματικός πλούτος και η αληθινή χαρά βρίσκονται μέσα μας. Ανακαλύψτε τα μέσα από τη μοναδική εμπειρία της Σαχάτζα Γιόγκα

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση