Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » Δημοσίευση της Ευρωπαϊκής Έκθεσης για τα Ναρκωτικά 2017
Δημοσίευση της Ευρωπαϊκής Έκθεσης για τα Ναρκωτικά 2017

Δημοσίευση της Ευρωπαϊκής Έκθεσης για τα Ναρκωτικά 2017

Σήμερα, ο επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης , μαζί με την Laura d'Arrigo, πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Κέντρου Παρακολούθησης Ναρκωτικών και Τοξικομανίας (ΕΚΠΝΤ), καθώς και το διευθυντή του ΕΚΠΝΤ, Alexis Goosdeel παρουσίασαν την Ευρωπαϊκή Έκθεση για τα Ναρκωτικά .

Ο κ. δήλωσε: «Οι επιπτώσεις του προβλήματος των ναρκωτικών εξακολουθούν να αποτελούν σημαντικό πρόβλημα για τις ευρωπαϊκές κοινωνίες.

Η ετήσια Ευρωπαϊκή Έκθεση για τα Ναρκωτικά μας δίνει την αναγκαία ανάλυση, την καθ και τα εργαλεία για να αντιμετωπίσουμε μαζί αυτή την απειλή, σε ολόκληρη την , όχι μόνο για να προστατεύσουμε την υγεία των πολιτών μας, αλλά και για να σταματήσουμε τα τεράστια κέρδη από τα ναρκωτικά που καταλήγουν στις τσέπες των οργανωμένων εγκληματικών ομάδων εντός και εκτός ς.»

Η Ευρωπαϊκή Έκθεση για τα Ναρκωτικά παρέχει διεξοδική ανάλυση των πρόσφατων τάσεων του φαινομένου των ναρκωτικών στην Ευρώπη, συμπεριλαμομένων των εξελίξεων στην ευρωπαϊκή αγορά ναρκωτικών, της χρήσης ναρκωτικών μεταξύ των νέων Ευρωπαίων και των απειλών από τις νέες ουσίες.

Η έκθεση συνοδεύεται από 30 εκθέσεις ανά χώρα, με περιλήψεις του φαινομένου των ναρκωτικών στην των 28, στην Τουρκία και στη Νορβηγία.

Η Ευρωπαϊκή Έκθεση για τα Ναρκωτικά και το πλήρες δελτίο τύπου διατίθενται στο διαδίκτυο σε 24 στον ιστότοπο του ΕΚΠΝΤ.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση