Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΔΙΑΤΡΟΦΗ » Ενημερωτικές εκδηλώσεις για γονείς και εκπαιδευτικούς
Ενημερωτικές εκδηλώσεις για γονείς και εκπαιδευτικούς

Ενημερωτικές εκδηλώσεις για γονείς και εκπαιδευτικούς

Για τη κατά την παιδική και εφηβική ηλικία

Η και Κηδεμόνων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δ. Βόλου, σε συνεργασία με την Ένωση Διατροφολόγων Διαιτολόγων Ελλάδος, Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.), συνεχίζει τον κύκλο ενημερωτικών εκδηλώσεων για και εκπαιδευτικούς με τίτλο: «Διατροφή κατά την παιδική και εφηβική ηλικία».

Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις, έχουν κατανεμηθεί τόσο στον Ιανουάριο, όσο και στους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο και αφορούν τμηματικά, όλες τις ηλικίες των παιδιών.

Στη διάρκεια της συζήτησης, αναπτύσσονται θέματα και ζητήματα που αφορούν τους σε σχέση με τη των παιδιών τους στα διάφορα στάδια ηλικίας, όπως και πως μπορούν οι ίδιοι οι γονείς, σε συνεργασία με τους ειδικούς επιστήμονες, να προσφέρουν σε γνώση και διατροφή, στα ίδια τα .

Η 2η θεματική ενότητα, αφορά τις «Διατροφικές Προσεγγίσεις σχολικής ηλικίας (9-12 ετών)», με ομιλήτρια τη διαιτολόγο- διατροφολόγο Στελίνα Σεφέρη, και υποστηρικτή της δράσης, το «Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας».

Η δεύτερη εκδήλωση του κύκλου, θα γίνει την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου , και 6.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) Βόλου, (Συγκρότημα Μουρτζούκου, είσοδος από οδό Επτά Πλατανίων). Θα συμμετάσχουν μαθητές του Εσπερινού Γυμνασίου Βόλου, που θα παρουσιάσουν εργασία που έχουν ετοιμάσει, σε σχέση με τη διατροφή.

Στην δεύτερη αυτή εκδήλωση, καλούνται όλοι οι γονείς και εκπαιδευτικοί, που έχουν άμεσο ή έμμεσο ενδιαφέρον για τα των συγκεκριμένων ηλικιών, αλλά και όσοι γενικότερα ενδιαφέρονται να θέσουν υπόψη των διατροφολόγων ερωτήματα, αλλά και να λάβουν γνώση για τα γενικότερα θέματα διατροφής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση