Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΔΙΑΤΡΟΦΗ » «Το χρυσαφένιο κουκούτσι» κατάφερε να μαγέψει μικρούς και μεγάλους…
«Το χρυσαφένιο κουκούτσι» κατάφερε  να μαγέψει  μικρούς και μεγάλους…

«Το χρυσαφένιο κουκούτσι» κατάφερε να μαγέψει μικρούς και μεγάλους…

Παρουσιάστηκε στον Βόλο με επιτυχία το του Π. Δημητρόπουλου

Μια πολύ πετυχημένη παρουσίαση, αυτή του νέου υ «Το χρυσαφένιο κουκούτσι» του Παναγιώτη Δημητρόπουλου  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στο φιλόξενο χώρο του υ Κυψέλη στο Βόλο.

Ο κόσμος συνέρρευσε με πολλή και αγάπη για να γνωρίσει ένα παραμύθι γεμάτο τρυφερότητα και  ωφέλιμα μηνύματα . «Το χρυσαφένιο κουκούτσι» κατάφερε να μαγέψει  μικρούς και μεγάλους.

Η παρουσίαση ήταν μια συνδιοργάνωση του δικτύου «Μαμάδες της Μαγνησίας», της Ένωσης Συλλόγων ονέων Μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου, του  «βιβλιοπωλείου Λιαναρίδης» και των «εκδόσεων ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ».

 

Το βιβλίο προλόγισε  η Δωροθέα Πέρπερα, φιλόλογος/αρθρογράφος, διαχειρίστρια του δικτύου Μαμάδες της Μαγνησίας και του ιστοτόπου perpera.online.

Ομιλητής  ήταν ο νσταντίνος Λάµπης, διατροφολόγος – διαιτολόγος M.Sc. Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και πρόεδρος της ΕΔΔΕ .

Την εκδήλωση συντόνισε  ο Ηλίας Κουτσερής, δημοσιογράφος, πρόεδρος της  Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου.

Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε ο Διονύσης Λεϊµονής, εκπαιδευτικός – συγγραφέας.

Με διαδραστικό παιχνίδι μνήμης σχετικό με τη διατροφή  ο συγγραφέας  έπαιξε με τα παιδιά και με διασκεδαστικό τρόπο τα ενημέρωσε για την αξία της ς διατροφής.

Τα παιδιά  έθεσαν ερωτήσεις στον συγγραφέα και τον διατροφολόγο οι οποίοι με έδωσαν απαντήσεις που κατατόπισαν με απλό και κατανοητό τρόπο το παιδικό κοινό.

Στο τέλος ο κ. Δημητρόπουλος με πολύ κέφι έκλεισε την όμορφη αυτή παρουσίαση, συνομιλώντας  με το κοινό και υπογράφοντας αντίτυπα του βιβλίου του, ενώ οι μικροί φίλοι έλα κέρασμα ζουμερά μανταρινάκια.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση