Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΔΙΑΤΡΟΦΗ » Αναβολή της εκδήλωσης για τη μοναστηριακή διατροφή της Μονής Τιμίου Προδρόμου Ανατολής Αγιάς
Αναβολή της εκδήλωσης  για τη  μοναστηριακή διατροφή της  Μονής Τιμίου Προδρόμου Ανατολής Αγιάς

Αναβολή της εκδήλωσης για τη μοναστηριακή διατροφή της Μονής Τιμίου Προδρόμου Ανατολής Αγιάς

Αναβάλλεται η της Τετάρτης για τη «Μοναστηριακή διατροφή της Μονής Τιμίου Προδρόμου ς Αγιάς.

Στο πλαίσιο των «Παράλληλων Εκδηλώσεων», που πραγματοποιούνται στο , είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018, η των προϊόντων της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Ανατολής Αγιάς, και σκοπό να γίνουν ακόμη περισσότερο γνωστά στο κοινό του Βόλου, που δεν επισκέφθηκε το , στην Ανατολή της Αγιάς, που ως γνωστό υπάγεται στην Ι. Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού.

Όμως λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων που επικρατούν σε ολόκληρη την , η αναβάλλεται.

Στην Τιμίου Προδρόμου, στην Ανατολή Αγιάς, όπως ενημέρωσαν οι μοναχές έπεσε νέο χιόνι που ξεπερνά το μισό μέτρο. Οπότε οι μετακινήσεις από και προς την δεn γίνονται.

Όταν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, με νεότερη ανακοίνωση θα ενημερωθούν οι φίλοι του Μουσείου της Πόλης, τους φίλους της Ιεράς Μονής και όσους είχαν προγραμματίσει να παρευρεθούν στην ενδιαφέρουσα αυτή «Παράλληλη Εκδήλωση».

Εν τω μεταξύ παρατείνεται και θα λειτουργεί μέχρι το τέλος Απριλίου, καθώς ήταν αίτημα κοινού και κυρίως Σχολικών μονάδων, που δεν πρόλαβαν να την επισκεφθούν, η Έκθεσης «Γεύσεις ΜΑΓΗΣΙΑΣ» Όψεις και μνήμες της διατροφής στη Μαγνησία, μέχρι τέλος Απριλίου 2018.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση