Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΑΤΡΟΦΗ / Αναβολή της εκδήλωσης για τη μοναστηριακή διατροφή της Μονής Τιμίου Προδρόμου Ανατολής Αγιάς
Αναβολή της εκδήλωσης  για τη  μοναστηριακή διατροφή της  Μονής Τιμίου Προδρόμου Ανατολής Αγιάς

Αναβολή της εκδήλωσης για τη μοναστηριακή διατροφή της Μονής Τιμίου Προδρόμου Ανατολής Αγιάς

Αναβάλλεται η εκδήλωση της Τετάρτης για τη «Μοναστηριακή της Μονής Τιμίου Προδρόμου Ανατολής Αγιάς.

Στο πλαίσιο των «Παράλληλων Εκδηλώσεων», που πραγματοποιούνται στο Μουσείο της Πόλης, είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018, η προβολή των προϊόντων της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Ανατολής Αγιάς, και σκοπό να γίνουν ακόμη περισσότερο γνωστά στο κοινό του Βόλου, που δεν επισκέφθηκε το Μοναστήρι, στην της Αγιάς, που ως γνωστό υπάγεται στην Ι. Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού.

Όμως λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων που επικρατούν σε ολόκληρη την Θεσσαλία, η εκδήλωση αναβάλλεται.

Στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου, στην Αγιάς, όπως ενημέρωσαν οι μοναχές έπεσε νέο χιόνι που ξεπερνά το μισό μέτρο. Οπότε οι από και προς την Ιερά Μονή δεn γίνονται.

Όταν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, με νεότερη ανακοίνωση θα ενημερωθούν οι φίλοι του Μουσείου της Πόλης, τους φίλους της Ιεράς Μονής και όσους είχαν προγραμματίσει να παρευρεθούν στην ενδιαφέρουσα αυτή «Παράλληλη Εκδήλωση».

Εν τω μεταξύ παρατείνεται και θα λειτουργεί μέχρι το τέλος Απριλίου, καθώς ήταν αίτημα κοινού και κυρίως Σχολικών μονάδων, που δεν πρόλαβαν να την επισκεφθούν, η Έκθεσης «Γεύσεις ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ» Όψεις και μνήμες της διατροφής στη Μαγνησία, μέχρι τέλος Απριλίου 2018.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κακοκαιρία: Η «Ελπίδα» χτυπάει την Αττική – Προβλήματα στις μετακινήσεις, ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει… - https://t.co/5YBhDb30bs -

  • Επίσκεψη Αθανάσιου Λιούπη στο Κέντρο Υγείας Βόλου και στον ΕΦΚΑ #ΚέντροΥγείαςΒόλου - https://t.co/2a0iJK5LDZ -

  • Έντονη #χιονόπτωση στη Μαγνησία και το Βόλο #χιονόπτωση - https://t.co/Ss98aXpFQG -

"Αλιεύοντας" την είδηση