Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΑΤΡΟΦΗ / Αναβάλλεται η εκδήλωση «Γεύσεις και Αρώματα από την Πόλη»
Αναβάλλεται η εκδήλωση «Γεύσεις και Αρώματα από την Πόλη»

Αναβάλλεται η εκδήλωση «Γεύσεις και Αρώματα από την Πόλη»

Αναβάλλεται η εκδήλωση «Γεύσεις και Αρώματα από την Πόλη»-Παραδοσιακή & νέα διατροφή της Ανατολής- Η Ανατολή στην παραδοσιακή και  σύγχρονη γαστρονομία, με την Μαρία Εκμεκτσίογλου, που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 25 Απριλίου 2017.

Ο φορέας πολιτισμού της   Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού «ΜΑΓΝΗΤΩΝ ΚΙΒΩΤΟΣ, για τη διάσωση και διάδοση του Πολιτιστικού Αποθέματος», που πραγματοποιεί εκδηλώσεις και δράσεις αφιερωμένες στον πολιτισμό των γεύσεων, με τίτλο: «Μάγνητες και ο Πολιτισμός των Γεύσεων», το 6ο Γυμνάσιο Βόλου, που εκπονεί το τρέχον σχολικό έτος 2016 – 2017 πρόγραμμα με θέμα: “Διατροφή και ποιότητα ζωής”. (το πρόγραμμα “Διατροφή και σωματική άσκηση”, θα υλοποιηθεί το β’ τετράμηνο)  και το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ Ι.Ε.Κ. , φορείς που συνεργάστηκαν σε αρκετές δράσεις στο πλαίσιο του «Θεματικού Έτους Πολιτισμού» της «Μαγνήτων Κιβωτού», με άριστα αποτελέσματα, είχαν προσκαλέσει την  Μαρία Εκμεκτσίογλου, διακεκριμένη Πολίτισσα σεφ – συγγραφέα βιβλίων μαγειρικής, προκειμένου να μιλήσει για την εξέλιξη της βυζαντινής κουζίνας – την πολίτικη – την κουλτούρα, τις συνήθειες καθώς επίσης και τη χρήση των μπαχαρικών σ’ αυτήν απ’ τους Ρωμιούς της Πόλης, την Τρίτη 25 Απριλίου 2017, αλλά ανακοινώνουν  ότι η πολυαναμενόμενη αυτή εκδήλωση, αναβάλλεται για λόγους ανεξάρτητους της θέλησής τους.

Ήδη έχουν συνεννοηθεί με την κα Εκμεκτσίογλου και έχουν αναζητήσει νέα ημερομηνία, εντός του τρέχοντος έτους, προκειμένου να την πραγματοποιήσουν.

Οι συνδιοργανωτές φορείς, ζητούν την κατανόηση των μαθητών του 6ου Γυμνασίου, των σπουδαστών του ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ Ι.Ε.Κ. και των πολυάριθμων φίλων της μεγάλης Πολίτισσας μαγείρισσας για την αναβολή της εκδήλωσης και δηλώνουν ότι θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης στο μέλλον, αλλά και για την πλαισίωση του «Θεματικού Έτους Πολιτισμού» με αρτιότερες και  με μεγαλύτερη συμμετοχή δράσεις και εκδηλώσεις.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο Κων. Μαραβέγιας στηρίζει τον Δήμο Νοτίου Πηλίου για τη χρηματοδότηση μελετών και εγγειοβελτιωτικών έργων… - https://t.co/qOiXYLm11B -

  • Συνελήφθη μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα - https://t.co/sZIdrwx32N -

  • Τα ποσά που δόθηκαν στην καμπάνια για την πανδημία ζητά ο δημοσιογραφικός κόσμος - https://t.co/q40ddS42gK -

"Αλιεύοντας" την είδηση