Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » Διάλεξη για την εκτίμηση του κινδύνου εκδήλωσης χρόνιων νοσημάτων
Διάλεξη για την εκτίμηση του κινδύνου εκδήλωσης χρόνιων νοσημάτων

Διάλεξη για την εκτίμηση του κινδύνου εκδήλωσης χρόνιων νοσημάτων

«Εκτίμηση του κινδύνου εκδήλωσης χρόνιων νοσημάτων μέσω μαθηματικών μοντέλων: ο ρόλος τους στη Δημόσια Υγεία» είναι το θέμα της διάλεξης του Ινστιτούτου  Δημόσιας  Υγείας του  Αμερικανικού  Κολλεγίου  Ελλάδας  το οποίο θα αναπτύξει  ο κ. Δημοσθένης Παναγιωτάκος , FRSPH, FACE Κοσμήτωρ Σχολής Επιστημών Υγείας και Αγωγής του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Η θα πραγματοποιηθεί την  Τετάρτη 30 Μαρτίου στις  19:30 – 20:15 σε αίθουσα  του Ινστιτούτου  Δημόσιας Υγείας  στο κτίριο επί της οδού Ηπίτου 17Β στην  Πλάκα.

Σκοπός του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας,  που λειτουργεί υπό την διεύθυνση του διαπρεπή πνευμονολόγου κ. Παναγιώτη Μπεχράκη, τέως Αναπληρωτή Καθηγητή της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Harvard, είναι η ανάπτυξη επιστημονικών, ερευνητικών  και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων στον τομέα της Δημόσιας Υγείας, με ιδιαίτερη  έμφαση  στην  και του καπνίσματος.

Οι διαλέξεις,  που θα διαρκέσουν μέχρι τις  8 Ιουνίου, απευθύνονται σε Ιατρούς, Ψυχολόγους, Επαγγελματίες Υγείας, Εκπαιδευτικούς και Επιστήμονες κάθε τομέα που έχουν ενδιαφέρον ή έρχονται αντιμέτωποι με ζητήματα Δημόσιας Υγείας.

Τις διαλέξεις, οι οποίες θα λάβουν χώρα σε αίθουσες  του Ινστιτούτου (Ηπίτου 17Β στην Πλάκα) θα πραγματοποιούν κορυφαίοι ειδικοί, καθηγητές  και ακαδημαϊκοί του χώρου της υγείας.

Η ίδρυση και συνεχής λειτουργία του Ινστιτούτου  Δημόσιας Υγείας στηρίζεται στην ευγενική χορηγία του Ιδρύματος George D. Behrakis  της Βοστώνης.

Για περισσότερες  πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπεύθυνη Προγράμματος κα Άννα Τζώρτζη.

Τηλ : 210.6470056 , 210.3314755.

Email: atzortzi@acg.edu * atzortzi@researchlab.gr

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ανεβασμένο και χαμηλό ουρικό οξύ: Τι πρέπει να ξέρετε #ουρικόοξύ - https://t.co/itLvcPDoUZ -

  • Γιατί συμφέρει η αίτηση συνταξιοδότησης εντός του 2023 #αίτησησυνταξιοδότησης - https://t.co/cgnvUZdiEI -

  • #φωτιά σε εν κινήσει Ι.Χ. στην Κάτω Γατζέα #ΙΧ #ΚάτωΓατζέα #φωτιά - https://t.co/nP5ch1Zxze -

"Αλιεύοντας" την είδηση