Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Απλήρωτοι επί οκτάμηνο οι εργαζόμενοι στη Μονάδα αντιμετώπισης Alzheimer
Απλήρωτοι επί οκτάμηνο  οι  εργαζόμενοι  στη Μονάδα αντιμετώπισης  Alzheimer

Απλήρωτοι επί οκτάμηνο οι εργαζόμενοι στη Μονάδα αντιμετώπισης Alzheimer

Απλήρωτοι επί οκτώ μήνες είνι οι εργζόμενοι στη Μονάδα αντιμετώπισης της νόσου Alzheimer και συναφών διαταραχών του Βόλου, σύμφωνα με το Σωματείο Υγειονομικών Υπαλλήλων . Μαγνησίας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν «Η μονάδα αντιμετώπισης της νόσου Alzheimer και συναφών διαταραχών του Βόλου, λειτουργεί πάνω από 10 χρόνια και έχει προσφέρει περίθαλψη σε πολλούς , στήριξη στις οικογένειες τους, καθώς και ενημέρωση σε όλους τους .

Οι συνάδελφοι που εργάζονται, σε αυτόν τον τόσο ευαίσθητο τομέα, εδώ και 8 μήνες είναι απλήρωτοι, φτάνοντας στα όρια αδυναμίας επιβίωσης».

Το Σωματείο Υγειονομικών Υπαλλήλων . Μαγνησίας δηλώνει την στήριξή του στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων για την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Για το λόγο αυτό ζητά από τη Διοίκηση και τους εμπλεκόμε φορείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ώστε να δοθούν άμεσα λύσεις και καταδικάζει τις πολιτικές των τελευταίων ετών που έχουν σαν το κλείσιμο δομών ς και ς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση