Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » Αντιμικροβιακό θερμόμετρο
Αντιμικροβιακό θερμόμετρο

Αντιμικροβιακό θερμόμετρο

Το ενδιφέρον των επισκεπτών της διεθνούς έκθεσης Arab Health 2017 (Ντουμπάι, 30 Ινουαρίου – 2 Φεβρουαρίου), της μεγαλύτερης έκθεσης στον τομέα της Υγείας στη Μέση Ανατολή, προσέλκυσε το αντιμικροβιακό θερμόμετρο Alfacheck Antimicrobial ΑΤ400 της KARABINIS MEDICAL.

Τα στελέχη της ελληνικής εταιρείας παρουσίασαν επιτυχώς το σύνολο των προϊόντων και των υπηρεσιών της, τόσο μέσω του ειδικού περιπτέρου της MICROLIFE, όσο και κατά τη διάρκεια στοχευμένων συναντήσεων που είχαν με εκπροσώπους διεθνών εταιρειών από το χώρο της Υγείας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Απόστολος Καραμπίνης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Ανάπτυξης της KARABINIS MEDICAL, κ. Γιώργο Σταματίου, συμμετείχαν σε ειδική για την παρουσίαση των προϊόντων της εταιρείας, με στόχο τη διεύρυνση του πελατολογίου στο εξωτερικό, αλλά και την υποστήριξη των αντιπροσώπων της στο Ντουμπάι.

Το αντιμικροβιακό θερμόμετρο με χαλκό, Alfacheck Antimicrobial ΑΤ400, της KARABINIS MEDICAL, ένα προϊόν αμιγώς ελληνικής παραγωγής με διεθνή πατέντας, μετά την επιτυχημένη παρουσίασή του σε δύο ευρωπαϊκές εκθέσεις Υγείας, κέρδισε και στην Arab Health 2017 το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Πρόκειται για ένα θερμόμετρο που εξασφαλίζει τη μη μετάδοση μικροβίων και ιών, και συμβάλλει στη συνθηκών ασφαλούς θερμομέτρησης όχι μόνο για την οικογένεια, αλλά και για τη συνολική «αλυσίδα της υγείας» (γιατρούς – νοσηλευτές – ).

Ο αντιμικροβιακός χαλκός, από τον οποίο είναι κατασκευασμένο, αποτελείται από κράμα μετάλλων με περιεκτικότητα σε χαλκό πάνω από 60%. Η ποσότητα αυτή είναι ικανή να αποδομήσει την κυτταρική μεμβράνη των μικροβίων ή το των ιών, με βακτήρια και ιοί να εξουδετερώνονται.

Με το αντιμικροβιακό θερμόμετρο Alfacheck Antimicrobial ΑΤ400, η KARABINIS MEDICAL στοχεύει στις αγορές του εξωτερικού προσδοκώντας να εξαπλασιάσει τον κύκλο εργασιών της τα επόμενα χρόνια, μέσω πωλήσεων σε , , Λατινική Αμερική και Κίνα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση