Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » Αντιδρά ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας στη μεταφορά του Ιατρείου Αλληλεγγύης
Αντιδρά ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας στη μεταφορά του Ιατρείου Αλληλεγγύης

Αντιδρά ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας στη μεταφορά του Ιατρείου Αλληλεγγύης

Αντιδρά ο Ιτρικός Σύλλογος στη μετφορά του Ιατρείου Αλληλεγγύης από την πλευρά της Σκενδεράνη σε αυτή της Τοπάλη.

Το επιχείρημα που προβλήθηκε από το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου, στη του οποίου παρέστη και ανέλυσε το σχεδιασμό ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Τάσος Μπατζιάκας, είναι ότι το Ιατρείο μεταφέρεται σε κεντρικό σημείο και έτσι αμφισβητείται τόσο η αυτονομία της λειτουργίας του, όσο και η ανωνυμία των πολιτών, που προσφεύγουν στις υπηρεσίες του.

Ωστόσο πρόκειται για το ίδιο κτήριο και όπως αναφέρεται από τον Δήμο “είναι προφανές ότι τα επιχειρήματα αυτά δεν αντέχουν στη βάσανο της ς και ιδιαίτερα όταν έρχονται να ααρατεθούν με τα αντικειμενικά στοιχεία μιας πραγματικότητας, που θέλει το υπό ίδρυση Κέντρο ς Υγείας, στο πλαίσιο του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, να παρέχει πλήρεις και αναβαθμισμένες υπηρεσίες στις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας, επ' ωφελεία των οποίων και μόνο γίνεται και θα λειτουργήσει η νέα αυτή δομή.

Σε κάθε περίπτωση την τελικά απόφαση θα πάρει η Δημοτική Αρχή και καλούμε τον Ιατρικό Σύλλογο να συμβάλλει, όπως είμαστε βέβαιοι ότι είναι στις προθέσεις του. θετικά με ουσίας για το καλύτερο δυνατό .”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση