Βρίσκεστε εδώ:  / ΥΓΕΙΑ / Αντιδρά ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας στη μεταφορά του Ιατρείου Αλληλεγγύης
Αντιδρά ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας στη μεταφορά του Ιατρείου Αλληλεγγύης

Αντιδρά ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας στη μεταφορά του Ιατρείου Αλληλεγγύης

Αντιδρά ο στη μεταφορά του Ιατρείου Αλληλεγγύης από την πλευρά της σε αυτή της Τοπάλη.

Το επιχείρημα που προβλήθηκε από το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου, στη του οποίου παρέστη και ανέλυσε το σχεδιασμό ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Τάσος Μπατζιάκας, είναι ότι το Ιατρείο μεταφέρεται σε κεντρικό σημείο και έτσι αμφισβητείται τόσο η αυτονομία της λειτουργίας του, όσο και η ανωνυμία των πολιτών, που προσφεύγουν στις υπηρεσίες του.

Ωστόσο πρόκειται για το ίδιο κτήριο και όπως αναφέρεται από τον Δήμο Βόλου “είναι προφανές ότι τα επιχειρήματα αυτά δεν αντέχουν στη βάσανο της κριτικής και ιδιαίτερα όταν έρχονται να αντιπαρατεθούν με τα αντικειμενικά στοιχεία μιας πραγματικότητας, που θέλει το υπό ίδρυση Κέντρο πρόληψης Υγείας, στο πλαίσιο του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, να παρέχει πλήρεις και αναβαθμισμένες υπηρεσίες στις των συμπολιτών μας, επ’ ωφελεία των οποίων και μόνο γίνεται και θα λειτουργήσει η νέα αυτή δομή.

Σε κάθε περίπτωση την τελικά απόφαση θα πάρει η Δημοτική Αρχή και καλούμε τον Ιατρικό Σύλλογο να συμβάλλει, όπως είμαστε βέβαιοι ότι είναι στις προθέσεις του. θετικά με προτάσεις ουσίας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βεβαιώσεις αμπελοκαλλιέργειας για το έτος 2021 #αμπελοκαλλιέργεια - https://t.co/MItHy3qxQP -

  • Η εκκλησία της Δημητριάδος τίμησε τον Άγιο Δημήτριο #ΆγιοςΔημήτριος - https://t.co/xfsmgRqt1H -

  • Βλάβη στο νέο #ρολόι του σιλό Βόλου #ρολόι - https://t.co/Y94faEAKiV -

"Αλιεύοντας" την είδηση