Βρίσκεστε εδώ:  / ΥΓΕΙΑ / Βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι,τομές και ράμματα
Βλεφαροπλαστική  χωρίς νυστέρι,τομές και ράμματα

Βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι,τομές και ράμματα

Χωρίς  νυστέρι,  τομές και ράμματα  γίνεται πλέον η βλεφαροπλαστική  χάρη στη μη επεμβατική τεχνική PLEXR!

Η νέα μη επεμβατική τεχνική παρουσιάστηκε στο νέο 1ο  Διεθνές  Συνέδριο  Αισθητικής Ιατρικής και Αναίμακτης Χειρουργικής (International Aesthetic Medicine and Soft Surgery Conference,) που έγινε στην Αθήνα 27  με  29  Νοεμβρίου.

«Η μη επεμβατική βλεφαροπλαστική  με τη νέας τεχνολογίας συσκευή PLEXR ,  βασίζεται στη διαδικασία της  εξάχνωσης (ablation – spot πλάσματος) που αφαιρεί τα επιφανειακά κερατινοκύτταρα  χωρίς να προκαλείται η παραμικρή αιμορραγία» αναφέρθηκε στο συνέδριο.

Η νέα τεχνική , σύμφωνα με τους επιστήμονες δεν επηρεάζει τους  περιβάλλοντες και υποκείμενους  ιστούς και δε δημιουργεί τις  παραμικρές ουλές ή ασυμμετρίες.

Εφαρμόζεται στο σε πτυχές βλεφάρων και περιοφθαλμικές  ρυτίδες  ανάλογα με το πρόβλημα και τις  εξατομικευμένες ανάγκες, σε νεαρές ηλικίες με συναφή προβλήματα όσο και σε μεγαλύτερες ηλικίες.

 

Η κάθε συνεδρία διαρκεί περί τα 15-20λεπτά και το είναι άμεσο.
Ο   μετά την εφαρμογή μπορεί να επιστρέψει στην του και στις δραστηριότητές του την ίδια μέρα και δεν χρειάζεται να λάβει κάποια ειδική φαρμακευτική αγωγή ούτε αυστηρές προφυλάξεις.
Η μπορεί να συνδυασθεί με ενέσεις botox ή και με ενέσεις υαλουρονικού.

Η μέθοδος αυτή εκτός από την περιοχή των βλεφάρων (άνω και κάτω) έχει και άλλες εφαρμογές όπως: Αφαίρεση ουλών, ξανθελασμάτων, τατουάζ καθώς και στη ενεργού ακμής.

Η χρήση νυστεριού και οι πιθανές μετεγχειρητικές επιπλοκές είναι τα στοιχεία  που μέχρι σήμερα απέτρεπαν εκατομμύρια ανθρώπους να υποβληθούν σε βλεφαροπλαστική  και να απαλλαγούν από την περίσσεια του δέρματος στο πρόσωπο (βλέφαρα, ρυτίδες, πτυχές) λόγω χαλάρωσης.

«Σήμερα όμως παρέχεται η δυνατότητα με αυτές τις μη επεμβατικές τεχνικές  χωρίς την χρήση νυστεριού, χωρίς τομές και ράμματα να είναι δυνατή και εύκολη η αφαίρεση της περίσσειας του δέρματος, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία, το άγχος και τους κινδύνους της κλασσικής χειρουργικής επέμβασης» τονίστηκε  στο συνέδριο.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Λαμπρή η πανήγυρις του Αγίου Νικολάου στον Βόλο #ΜητροπολιτικόΙερόςΝαόςΑγίουΝικολάου - https://t.co/QMHmVhv4vW -

  • Ευρωβαρόμετρο: οι Ευρωπαίες και οι Ευρωπαίοι στηρίζουν τις ψηφιακές αρχές #ψηφιακέςαρχές - https://t.co/u6DKwDIOaC -

  • #Alzheimer παρουσιάζει και η καρδιά - https://t.co/Q0OrUI80N3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση