Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Ξεράθηκαν τα δέντρα στην οδό Καραμπατζάκη
Ξεράθηκαν τα δέντρα  στην οδό Καραμπατζάκη

Ξεράθηκαν τα δέντρα στην οδό Καραμπατζάκη

Έντυπο μοιράζει η Επιτροπή Δημοτών Κρυσίνδων για και υπενθύμιση σχετικά με τα θλιβερά γεγονότα που συνέβησαν έναν χρόνο πριν στο γραμμικό της , στη Νέα Ιωνία.

Ένα χρόνο μετά, τα δέντρα ηλικίας 25 ετών και ύψους πέραν των 25 μέτρων, που η Δημοτική Αρχή “γενναιόδωρα περιποιήθηκε”, ξεράθηκαν, παρόλο που η της Επιτροπής Δημοτών Κραυσίνδωνα για το θέμα αυτό πήγε στο αρχείο ως μη βάσιμη,

Επίσης οι τονίζουν ότι «τα από τα σπασμένα παρτέρια βρίσκονται ακόμη εκεί μαρτυρώντας την επέλευση που σήμερα κλείνει ένα χρόνο. Η εγκατάλειψη από τη δημοτική αρχή ενός τόσο ζωτικού χώρου για τη Νέα Ιωνία και τους ανθρώπους της είναι εμφανέστατη, ενώ οι κυκλοφοριακές αλλαγές στον κόμβο με Φιλαδελφείας δημιουργούν καταστάσεις κυκλοφοριακής τρέλας. Ο όρος βιώσιμη αστική κινητικότητα και ήπια τοπική κυκλοφορία είναι πλέον άγνωστη λέξη για την πόλη μας, πόσο δε η εφαρμογή – εδώ καταστρέφονται και αυτά που υπάρχουν-σύγχρονων πλέον Στρατηγικών Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) που άλλοι εφαρμόζουν και αγκαλιάζονται από τους δημότες τους».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση