Βρίσκεστε εδώ:  / Uncategorized / Θυρανοίξια Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Αρτεμίου στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας
Θυρανοίξια Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Αρτεμίου στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας

Θυρανοίξια Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Αρτεμίου στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας

Tα θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Αρτεμίου, που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας τελέστηκαν σήμερα (19.10.2015) το απόγευμα.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Μητροπολίτης και Τυρνάβου κ.Ιγνάτιος.

Στα θυρανοίξια παρευρέθηκαν ο Χρήστος ΚΕΛΛΑΣ, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας Ιωάννης ΜΑΓΓΟΥΤΑΣ, ο εκπρόσωπος της Χρήστος ΚΑΛΟΜΠΑΤΣΙΟΣ, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νικόλαος ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ο γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, ταξίαρχος Νικόλαος ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος ΑΓΑΚΟΣ, εκπρόσωποι του Στρατού, της Αεροπορίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, πρόεδροι των συνδικαλιστικών οργανώσεων, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Μετά το πέρας της τελετής, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας Αθανάσιος ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ τίμησε τον κ. Ευάγγελο ΚΟΥΡΤΗ, ιδιοκτήτη εταιρείας προκατασκευασμένων σπιτιών, για την ευγενική του προσφορά στην κατασκευή του Ιερού Παρεκκλησίου, η αποπεράτωση του οποίου υποστηρίχθηκε σημαντικά με χρηματική ενίσχυση από το του πρώην Ομίλου Φίλων Αστυνομίας Λάρισας.

54

21

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ετήσια Επιχειρηματική Επιμορφωτική Συνάντηση του #ΣΒΘΣΕ #ΣΒΘΣΕ - https://t.co/dtroQwhDbk -

  • Υποβολή Δηλώσεων Εφαρμογής για το έτος 2021 (Καν. Ε.Ε. 1257/99  «Δάσωση Γεωργικών Γαιών») - https://t.co/v5wAoL0A1Y… -

  • Η Νίκη Βόλου στηρίζει το έργο της «Φλόγας» - https://t.co/Q8sbxZk9e2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση