Βρίσκεστε εδώ:  / Uncategorized / Tα τέλη 2018 στην Οικονομική Επιτροπή Βόλου
Tα  τέλη 2018 στην Οικονομική Επιτροπή Βόλου

Tα τέλη 2018 στην Οικονομική Επιτροπή Βόλου

Με 27 θέματα συζήτησης συνεδριάζει την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, στις 13.00, στο η .

Η Επιτροπή θα λάβει απόφαση έγκρισης των προνοιακών επιδομάτων για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του 2017, καθώς και απόφαση περί καθορισμού των τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για το έτος , για ή απαλλαγή των δημοτικών τελών φωτισμού και καθαριότητας σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, απόφαση περί καθορισμού δημοτικού φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων για το έτος .

Ακόμη, θα ληφθεί απόφαση για τον καθορισμό των τελών χρήσης κοινοχρήστων χώρων για το έτος 2018 και του τρόπου καταβολής τους, περί καθορισμού τελών διαφήμισης, τελών και δικαιωμάτων Δημοτικών Κοιμητηρίων και καθορισμού του δικαιώματος επι εμπορίας ποσίμων ιαματικών η μη υδάτων για το έτος 2018.

Επίσης η επιτροπή αναμένεται να εγκρίνει τη μελέτη και να καταρτίσει όρους διακήρυξης για την διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού, για την «Περισυλλογή-φιλοξενία-φροντίδα αδέσποτων ζώων (σκυλιών) των Δημ. Ενοτ. Δήμου , στο δημοτικό ενδιαίτημα στη θέση Μαραθάς, διάρκειας δώδεκα μηνών από την υπογραφή της σύμβασης», ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού 47.591,20 με 24%), να εγκρίνει την προέκτασης μεταλλικού σκελετού του χριστουγεννιάτικου δέντρου καθώς και την τοποθέτηση του δέντρου στον κόμβο του Δημαρχείου μεταξύ την οδών Γρ. Λαμπράκη – 2ας Νοεμβρίου και να εγκρίνει τον απολογισμό του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου για τα εξάμηνα από 1-9-2016 έως 22-2-2017 και από 1-3-2017 έως 31-8-2017.

Τέλος, θα ληφθεί απόφαση καθορισμού του ύψους της διαδικασίας και του τρόπου καταβολής του ημερήσιου ανταποδοτικού τέλους από τους προσερχόμενους πωλητές (επαγγελματίες-παραγωγούς) στις Λαϊκές του Ενιαίου Δήμου Βόλου για το έτος 2018.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επαγγελματική εκπαίδευση με αμειβόμενη πρακτική άσκηση στις Σχολές του ΟΑΕΔ #ΣχολέςΟΑΕΔ - https://t.co/suaDBmaLN7 -

  • Συνελήφθη με κάνναβη στο Βόλο #ινδικήκάνναβη - https://t.co/Xv7ae0rfX2 -

  • #λέμβος βυθίστηκε στην Αλόννησο  #λέμβος - https://t.co/DgwuYoEltx -

"Αλιεύοντας" την είδηση