Βρίσκεστε εδώ:  / Uncategorized / Συνεργασία τμημάτων υποδομών Ολυμπιακού Βόλου με Ρήγα Φεραίο
Συνεργασία  τμημάτων υποδομών Ολυμπιακού Βόλου με Ρήγα Φεραίο

Συνεργασία τμημάτων υποδομών Ολυμπιακού Βόλου με Ρήγα Φεραίο

Στο πλαίσιο του σχεδίου για την ανάπτυξη των σχέσεων της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου με τις διοικήσεις των ερασιτεχνικών ομάδων του Νομού πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση στα γραφεία του Συλλόγου μεταξύ του προέδρου του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 και υπευθύνου όλων των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου Νίκου Τσεκούρα και του αντιπροέδρου του Ρήγα Φεραίου  Ιωάννη Σιουμουρέκη.

Τέθηκαν όλα τα θέματα που έχουν στόχο την συνέχιση αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη των καλών σχέσεων και της συνεργασίας μεταξύ των Διοικήσεων των δύο ιστορικών Σωματείων σε όλους τους τομείς.

Ο κ. Τσεκούρας αναφέρθηκε στην μεγάλη προσφορά του Ρήγα Φεραίου στο τοπικό ποδόσφαιρο ενός από τα ιστορικότερα Σωματεία της περιοχής και επισήμανε την ανάγκη της ανάπτυξης των σχέσεων και της συνεργασίας για το καλό του ποδοσφαίρου.

Ο κ. Σιουμουρέκης, από την πλευρά του, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την πρόσκληση και υπογράμμισε ότι η διοίκηση του Ρήγα Φεραίου ήταν, είναι και θα είναι πάντα ανοικτή σε οποιαδήποτε ενέργεια γίνεται για την ανάπτυξη και το καλό του ποδοσφαίρου.

Ευχήθηκε επίσης η νέα προσπάθεια που ξεκινά ο Ολυμπιακός Βόλου να αγκαλιαστεί από όλους τους φιλάθλους ώστε να επιστρέψει γρήγορα στην Super League.

Από την διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου ανακοινώθηκε ότι θα γίνουν συναντήσεις με όλες τις διοικήσεις των ερασιτεχνικών ομάδων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανελλαδικές 2020: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες - https://t.co/fuemxdVbuG -

  • Παρέμβαση Κων. Μαραβέγια για τη χρηματοδότηση δύο σημαντικών έργων οδοποιίας στο Δήμο Νοτίου Πηλίου… - https://t.co/mhfKDEYia9 -

  • Καλλιεργούσαν κάνναβη στα Τρίκαλα - https://t.co/p9lgObSL6x -

"Αλιεύοντας" την είδηση