Βρίσκεστε εδώ:  / Uncategorized / Συνεργασία τμημάτων υποδομών Ολυμπιακού Βόλου με Ρήγα Φεραίο
Συνεργασία  τμημάτων υποδομών Ολυμπιακού Βόλου με Ρήγα Φεραίο

Συνεργασία τμημάτων υποδομών Ολυμπιακού Βόλου με Ρήγα Φεραίο

Στο πλαίσιο του σχεδίου για την των σχέσεων της διοίκησης του με τις διοικήσεις των ερασιτεχνικών ομάδων του Νομού πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση στα γραφεία του Συλλόγου μεταξύ του προέδρου του ΑΣ Βόλου 1937 και υπευθύνου όλων των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου Νίκου Τσεκούρα και του αντιπροέδρου του   Ιωάννη Σιουμουρέκη.

Τέθηκαν όλα τα θέματα που έχουν στόχο την συνέχιση αλλά και την περαιτέρω των καλών σχέσεων και της συνεργασίας μεταξύ των Διοικήσεων των δύο ιστορικών Σωματείων σε όλους τους τομείς.

Ο κ. Τσεκούρας αναφέρθηκε στην μεγάλη προσφορά του στο τοπικό ποδόσφαιρο ενός από τα ιστορικότερα Σωματεία της περιοχής και επισήμανε την ανάγκη της ανάπτυξης των σχέσεων και της συνεργασίας για το καλό του ποδοσφαίρου.

Ο κ. Σιουμουρέκης, από την πλευρά του, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την πρόσκληση και υπογράμμισε ότι η του Ρήγα Φεραίου ήταν, είναι και θα είναι πάντα ανοικτή σε οποιαδήποτε γίνεται για την ανάπτυξη και το καλό του ποδοσφαίρου.

Ευχήθηκε επίσης η νέα προσπάθεια που ξεκινά ο Βόλου να αγκαλιαστεί από όλους τους φιλάθλους ώστε να επιστρέψει γρήγορα στην .

Από την του ανακοινώθηκε ότι θα γίνουν συναντήσεις με όλες τις διοικήσεις των ερασιτεχνικών ομάδων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το Lab Art yard στην αυλή του Τσαλαπάτα ξεκινάει με δυναμικό τριήμερο συναυλιών #LabArt - https://t.co/SKyefhU2K0 -

  • Έναρξη υποβολής συμμετοχών για το Βραβείο Δημοσιογραφίας Daphne Caruana Galizia - https://t.co/uyPdAbjw8N… -

  • Οικονομική μετακίνηση για νέους από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/RXSQBs16kO -

"Αλιεύοντας" την είδηση