Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Συνελήφθη με τρία δενδρύλλια κάνναβης στο Φυτόκο
Συνελήφθη με τρία δενδρύλλια κάνναβης στο Φυτόκο

Συνελήφθη με τρία δενδρύλλια κάνναβης στο Φυτόκο

Με τρί δενδρύλλι κάνναβης συνελήφθη σήμερα 58χρονος στο Φυτόκο, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών.

Ο 58χρονος κατελήφθη να καλλιεργεί σε ιδιοκτησίας του τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 18 έως 31 εκ., τα οποία εκριζώθηκαν, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ναρκωτικό δισκίο Vulbegal των 2mgr, το οποίο κατείχε στερούμενος ιατρικής συνταγής.

Επίσης από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ συνελήφθη 37χρονος στη Ν. Ιωνία καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατστης κάνναβης βάρους 3,59 γρ.
Συλλήψεις για οδήγηση χωρίς
Εν τω μεταξύ, επτά άτομα συνελήφθησαν σήμερα σε Βόλο, Πήλιο και Σκιάθο για οδήγηση δικύκλων, χωρίς .
Από αστυνομικούς του συνελήφθη 21χρονη Αλβανίδα, καθώς κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενη ς ικανότητας οδήγησης.
Επίσης, από αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου, συνελήφθησαν πέντε άτομα, ένας 24χρονος στην οδό Πολυμέρη και τέσσερα άτομα στο κέντρο του Βόλου, δύο άντρες 67 και 27 ετών και δύο γυναίκες 32 και 40 ετών να οδηγούν δίκυκλα, στερούμενοι ς ικανότητας οδήγησης.
Τέλος, από αστυνομικούς του Α.Τ. Β.Πηλίου συνελήφθη στην Ανακασιά 79χρονος, να οδηγεί δίκυκλο στερούμενος διπλώματος.

Βούλγαρος κατείχε κροτίδες και βεγγαλικά

Τέλος, για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών, κροτίδων, παιδικών αθυρμάτων, φωτοβολίδων και συσκευών εκτόξευσης, συνελήφθη ένας 32χρονος Βούλγαρος  στην Ευξεινούπολη.

Σε έλεγχο που έγινε στο σπίτι του αλλοδαπού από αστυνομικούς του , παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 827 κροτίδες και βεγγαλικά, ενώ ο αλλοδαπός συνελήφθη και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση