Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Συνεχίζεται το «νοικοκύρεμα» στον δήμο Ρήγα Φεραίου
Συνεχίζεται το «νοικοκύρεμα» στον δήμο Ρήγα Φεραίου

Συνεχίζεται το «νοικοκύρεμα» στον δήμο Ρήγα Φεραίου

Μετά πό συντονισμένες κι επίμονες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες οι διαδικασίες διακοπής στη Δ.Ο.Υ και εκκαθάρισης των Δημοτικών Επιχειρήσεων του πρώην Δήμου ς και της Κοινότητας Κεραμιδίου που ήταν σε εκκρεμότητα εδώ και αρκετά χρόνια.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις Δημοτικές Επιχειρήσεις «ΔΑ», «ΑΛΚΙΝΟΟΣ», «ΚΑ» και «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ» οι οποίες είχαν λυθεί τα έτη 2010 και 2011 αλλά δεν είχαν ολοκληρωθεί οι περαιτέρω προβλεπόμενες διαδικασίες της εκκαθάρισης. Έως και σήμερα η Δημοτική Αρχή συντηρεί και βελτιώνει τις του Δήμου και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά κάθε πρόβλημα που ανακύπτει ή υφίσταται από το παρελθόν, όπως το ανωτέρω που ταλάνιζε για έτη τον Δήμο.

Ο δήμαρχος , Δημήτριος τόνισε: «Ολοκληρώνουμε εντός των επόμενων ημερών τις απαραίτητες ενέργειες εκκαθάρισης των Δημοτικών Επιχειρήσεων που λύθηκαν ήδη από τα έτη 2010 και 2011. Οι Δημοτικές Επιχειρήσεις αποτελούν ένα μεγάλο και σημαντικό κομμάτι για κάθε Δήμο και η υλοποίηση των μη ολοκληρωμένων έως τώρα εργασιών αποτελεί για εμάς ένα βασικό βήμα στην πραγματοποίηση θεμελιωδών υποχρεώσεων τις οποίες παραλάβαμε ως Δημοτική Αρχή.

«Νοικοκυρεύουμε» το Δήμο και συνεχίζουμε την προσπάθεια με εργατικότητα, συλλογικότητα και συνέπεια με απώτερο στόχο ο μας να βασίζεται σε γερά θεμέλια.

Το «νοικοκύρεμα» του Δήμου Ρήγα Φεραίου ήταν στους πρωταρχικούς στόχους της Δημοτικής Αρχής από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μας. Προσπαθούμε να διευθετούμε κάθε προϋπάρχον ζήτημα για να προχωράμε σε βελτίωση του Δήμου ώστε να δημιουργείται μία σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ του Δήμου και των δημοτών.»

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση