Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Η Σύναξη των Αγγελικών Δυνάμεων
Η Σύναξη των Αγγελικών Δυνάμεων

Η Σύναξη των Αγγελικών Δυνάμεων

Εορτάζει ο Πολεμική μας Αεροπορία

Την Σύναξη των Αγγελικών Δυνάμεων εορτάζει η Εκκλησία την Τρίτη 8/11.

Επίκεντρο του εορτασμού στην Ιερά Μητρόπολη θα είναι η Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Νηλείας, όπου την παραμονή της εορτής, στις 6.00 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Μεσογαίας & Λαυρεωτικής Νικολάου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Τον κ. Νικόλαο θα πλαισιώσει ο κ. Ιγνάτιος.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Μητροπολίτου Μεσογαίας, ο οποίος θα ομιλήσει.

Στις 5.00 μ.μ. θα ψαλεί ο Εσπερινός της Αποδόσεως της εορτής των Αρχαγγέλων, του και η Παράκληση στους Παμμεγίστους .

Για την εξυπηρέτηση των προσκυνητών θα δρομολογηθεί λεωφορείο, το οποίο, την παραμονή στις 4.30 μ.μ. και ανήμερα στις 7.00 π.μ., θα ξεκινήσει από τη Νομαρχία, με στάσεις στα Δικαστήρια, στο Νοσοκομείο και στην ΕΨΑ ς.

Την Σύναξη των Αγγελικών Δυνάμεων πανηγυρίζουν, επίσης:

Ιερός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών παλαιού Κοιμητηρίου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Χριστοφόρου Καρδατζή, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ιερός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μηλεών

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου, ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ιερός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σέσκλου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Μαξίμου Παπαϊωάννου, γενικού αρχιερατικού επιτρόπου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ιερός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών ς

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ' αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Της Ιεράς Πανηγύρεως θα προεξάρχει ο Αρχιμ. Σεβαστιανός Ζερβός, αρχιερατικός Κισσού.

111 Π.Μ. Νέας Αγχιάλου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του πρωτ. Γεωργίου Μπέκα, αρχιερατικού επιτρόπου Αλμυρού, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Στις 11.00 π.μ. στην 111Π.Μ. της Νέας Αγχιάλου θα ψαλεί επίσημη Δοξολογία για την εορτή των Προστατών της Πολεμικής Αεροπορίας, προεξάρχοντος του Μητροπολίτου .

Ιερός Κοιμητηριακός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών ς

Την παραμονή της εορτής, στις 5.00 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του ιερομ. Βαρνάβα Σαράτση, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Τον Θείο Λόγο θα κηρύξει ο π. Γεώργιος Πράσινος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση