Βρίσκεστε εδώ:  / Uncategorized / Συνάντηση με τον δήμαρχο Θοδωρή Τζούμα είχε ο νέος διοικητής του Α.Τ. Σκιάθου Γρηγόρης Ακρίβος
Συνάντηση με τον δήμαρχο Θοδωρή Τζούμα  είχε ο νέος διοικητής του Α.Τ. Σκιάθου Γρηγόρης Ακρίβος

Συνάντηση με τον δήμαρχο Θοδωρή Τζούμα είχε ο νέος διοικητής του Α.Τ. Σκιάθου Γρηγόρης Ακρίβος


με τον νέο διοικητή του Γρηγόρη Ακρίβο είχε σήμερα 23 Σεπτεμβρίου 2020 ο δήμαρχος Θοδωρής Τζούμας και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ματούλα Παπαδούλια.

Μέσα σε, ιδιαίτερα, θετικό , ο νέος Διοικητής ενημέρωσε τον Δήμαρχο για θέματα που αφορούν την αστυνόμευση της περιοχής και διαβεβαίωσε πως το θα συνεχίσει, με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αποτελεσματικότητα, προκειμένου οι να είναι και να νιώθουν προστατευμένοι.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος χαρακτήρισε τα θέματα τάξης και ασφάλειας ύψιστης προτεραιότητας και πως η Δημοτική Αρχή θα σταθεί αρωγός σε θέματα που αφορούν τη στελέχωση του

Σε δηλώσεις του μετά τη , ο κ. Τζούμας τόνισε: «Με τον νέο διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση, για τον τρόπο με τον οποίο το Τμήμα θα εντείνει ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες, ώστε να αποτελεί ασπίδα σε κάθε κάτοικο και επισκέπτη. Παράλληλα, τον διαβεβαιώσαμε ότι ο θα βρίσκεται στο πλευρό της Αστυνομίας, συμβάλλοντας, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, στις ανάγκες μιας αποτελεσματικής αστυνόμευσης, που στέκεται με σεβασμό στο δικαίωμα του πολίτη να είναι ασφαλής».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα στην Σκιάθο - https://t.co/aJaipS28cP -

  • Φωτιά σε ξερά χόρτα στη Ν. Αγχίαλο - https://t.co/Z6PorxbzTF -

  • Κορωναϊός: Το «αποτύπωμα» του Πάσχα – Πού παρατηρείται έξαρση κρουσμάτων - https://t.co/k4Ez2xLASp -

"Αλιεύοντας" την είδηση