Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Συνάντηση Κατερίνας Παπανάτσιου στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για την ατμοσφαιρική ρύπανση στην πόλη του Βόλου
Συνάντηση Κατερίνας Παπανάτσιου στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για την ατμοσφαιρική ρύπανση στην πόλη του Βόλου

Συνάντηση Κατερίνας Παπανάτσιου στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για την ατμοσφαιρική ρύπανση στην πόλη του Βόλου

Το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 3-7-2020 η βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α , όπου συναντήθηκε με τον έναν από τους δύο επιστημονικά υπεύθυνους της ερευνητικής ομάδας «GreenYour Air» αν. καθηγητή  Γεώργιο Σαχαρίδη και τον καθηγητή ικόλαο Ανδρίτσο.

Στην εκτενή συζήτηση που ακολούθησε ο κ. Σαχαρίδης ενημέρωσε την βουλευτή για τη μεθοδολογία που ακολουθείται κατά τη λήψη και την επεξεργασία των μετρήσεων και παρουσίασε τα που υπάρχουν μέχρι στιγμής για την ατμοσφαιρική στην πόλη του Βόλου.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες της ερευνητικής ομάδας για τις συναντήσεις με θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς της πόλης και τη λήψη μέτρων βελτίωσης της ποιότητας αέρα της πόλης, αλλά και για την επέκταση της έρευνας και σε άλλες περιοχές της .

Η κα τόνισε την εμπιστοσύνη της προς το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το ενδιαφέρον της για τις που πραγματοποιεί και έθεσε εν γνώση των καθηγητών τις απαντήσεις του Υπουργείου Περιβάλλοντος σε ερωτήσεις που έχει καταθέσει, μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου, για το θέμα της αέριας ς στο Βόλο.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να βρίσκονται σε επι για ό,τι νεώτερο προκύψει από την έρευνα που είναι σε εξέλιξη για το θέμα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στη πόλη του Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση