Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Κατά πλειοψηφία η κατασκευή πίστας skate board στο πάρκο Αναύρου
Κατά πλειοψηφία η κατασκευή πίστας skate board στο πάρκο Αναύρου

Κατά πλειοψηφία η κατασκευή πίστας skate board στο πάρκο Αναύρου

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε στην αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου η πίστας πίσω από το κτίριο του Ενυδρείου, στο πάρκο του Αναύρου.

Συνολικά ο χώρος που θα στηθεί έχει επιφάνεια 650 τ.μ. και κρίνεται κατάλληλος ενώ ο προϋπολογισμός του υ ανέρχεται σε 70.000 . Οι ράµπες θα είναι µε καλυπτόμενες πλευρές και πλάτες, ελεύθερα προσβάσιµες. To συγκεκριμένο πάρκο skate θα χρησιμοποιείται από µικρούς και µεγάλους που ασχολούνται µε το άθληµα αυτό.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Αθ. Σταυρίδης ανέφερε -μεταξύ άλλων -ότι ο χώρος επελέγη μετά από συζήτηση και με τα ίδια τα παιδιά που αυτή την περίοδο εξασκούν το άθλημά τους στο προαύλιο του Αγίου νσταντίνου και τόνισε ότι το πάρκο αναψυχής θα γίνει στο σημείο που επέλεξε η αφού τα παιδιά πιέζουν να γίνει το και θα γίνει εκεί.

Η επικεφαλής της α' ελάσσονος μειοψηφίας Νατάσσα Οικονόμου επισήμανε ότι η πρόταση γίνεται σε σημείο χωρίς κανένα σχεδιασμό και προοπτική ενώ πρόσθεσε ότι η προηγούμενη είχε ετοιμάσει πρόταση για ένταξη στο νέο ΕΣΠΑ σε κοινόχρηστο χώρο στη συνολικής έκτασης 4.600 τ.μ. , στο πλαίσιο ισόρροπης ς και των περιφερειακών συνοικιών.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Μουλάς απάντησε λέγοντας ότι το σημείο ενδείκνυται καθώς είναι δίπλα το Νοσοκομείο και θα εξυπηρετούνται άμεσα όσοι σπάνε τα χέρια και τα πόδια τους εξασκώντας το άθλημα

Ο επικεφαλής της παράαξης “ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ|” Μιχ. Μιτζικός ανέφερε ότι το σημείο ενδείκνυται αλλά εξέφρασε επιφυλάξεις για το κόστος κατασκευής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση