Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δ.Σ. Βόλου

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δ.Σ. Βόλου

 

 

Με 50 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα 16 Μαΐου, στις 18.30 στο Δημαρχείο Βόλου, το Δημοτικό Συμβούλιο, που θα εγκρίνει Προγραμματική Σύμβαση Πολιτισμικής Ανάπτυξης, μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού της ς Θεσσαλίας και του Δήμου Βόλου με τίτλο «Απομάκρυνση ανατολικού πεσσού ρωμαϊκού υδραγωγείου Δημητριάδας στη θέση «Δόντια» και τοποθέτησή του σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Επίσης, το Σώμα θα αναγνωρίσει τον Άγιο Βλάσιο ως Μαρτυρικό Χωριό, θα διαθέσει διάθεση πίστωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016 για τη κειμένου εντύπου στην αγγλική και γαλλική για την τουριστική προβολή του Δήμου, ενώ θα ληφθεί απόφαση διενέργειας και εκκίνησης πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού προμήθειας – εκτύπωσης διαφημιστικών εντύπων Τουριστικής Προβολής του Δήμου Βόλου, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 42.259,11 € (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).

Επιπλέον, θα λάβει αποφάσεις για συνδιοργάνωση του Φεστιβάλ Παραστατικών και Οπτικών τεχνών με τίτλο Φεστιβάλ Βόλου 2016 (Volos Festival 2016 Performing and Visual Arts) σε συνεργασία των Δήμου Βόλου, ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και «Θέατρο της Εμπειρίας» και για συμμετοχή του Δήμου Βόλου στην καλλιτεχνική – εκπαιδευτική διοργάνωση « Άγιος Λαυρέντιος» που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2016 στην τοπική κοινότητα Αγίου Λαυρεντίου.

Επίσης, θα γίνει προ και διάθεση πίστωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016 για τη κειμένου εντύπου στην αγγλική και γαλλική για την τουριστική προβολή του Δήμου λαο θα ληφθεί απόφαση διενέργειας και εκκίνησης πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού προμήθειας – εκτύπωσης διαφημιστικών εντύπων Τουριστικής Προβολής του Δήμου Βόλου, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 42.259,11 € (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).

Ακόμη θα λάβει απόφαση σχετικά με την κατανομή και απόδοση επιχορήγησης λειτουργικών δαπανών β' ς έτους 2016 και αποζημίωση των εθελοντών σχολικών τροχονόμων για το πρώτο εξάμηνο του 2016 και θα καταγγείλει τη μίσθωσης του δημοτικού καταστήματος εντός της πλατείας Αγ. Αθανασίου Κατωχωρίου.

Τέλος, αναμένεται να εγκρίνει συμπληρωματική απόφαση του Δ.Σ. της περί καθορισμού τελών και δικαιωμάτων ς και αποχέτευσης έτους 2016.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση