Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Συλλήψεις στη Θεσσαλία
Συλλήψεις στη Θεσσαλία

Συλλήψεις στη Θεσσαλία

Σύλληψη για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (02-06-) το μεσημέρι στην Αλόννησο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αλοννήσου, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε μικρο.

Σύλληψη δυνάμει εντάλματος ς

Συνελήφθη, χθες (02-06-) το απόγευμα στον Αλμυρό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας 26χρονος ημεδαπός, δυνάμει εντάλματος ς του Ανακριτή Αθηνών, για τα αδικήματα της ληστείας και της ς του νόμου περί όπλων.

Σύλληψη φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (02-06-2017) το μεσημέρι στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με ποινή φυλάκισης ενός μήνα.

Σύλληψη φυγόποινης

Συνελήφθη, χθες (02-06-2017) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων, μία 43χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμεί σε βάρος της καταδικαστική του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.

Σύλληψη τριών ατόμων για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν, σήμερα (03-06-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, τρεις ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 25χρονος, ένας 26χρονος και μία 25χρονη, διότι κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και να κατέχουν από κοινού δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης, μία νάιλον συσκευασία με , μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα της ψυχοδραστικής ναρκωτικής ουσίας μεθυλενεδιοξυμεθαμφεταμίνης,  μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα αμφεταμίνης και τέσσερα χάρτινα τεμάχια που περιείχαν τη ναρκωτική ουσία LSD.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (02-06-2017) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας ημεδαπός, διότι εισήλθε από ανασφάλιστη είσοδο σε οικία 52χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε ένα τσαντάκι.

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη κατοχή ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθη, χθες (02-06-2017) το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (21) ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση