Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Σεμινάριο κατάρτισης του προσωπικού του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου
Σεμινάριο κατάρτισης του προσωπικού  του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου

Σεμινάριο κατάρτισης του προσωπικού του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου

Σεμινάριο ς του προσωπικού κίνησης με τίτλο “Νέα Αντίληψη για την Αστική Συγκοινωνία” πραγματοποιεί το Αστικό ΚΤΕΛ τo Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 στο Volos Palace στο πλαίσιο των πολιτικών που εφαρμόζει για την συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε δύο τομείς και συγκεκριμένα 9:00 π.μ. με 14:00 και 16:00 με 21:00 και τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών (Π.Ο.Α.Σ.) καθώς και του Πανελλαδικού Αλληλασφαλιστικού Συνεταιρισμού Ιδιοκτητών Αστικών Λεωφορείων και Επαγγελματικών Αυτοκινήτων ΣΥΝ.Π.Ε. (ΠΑΣΙΑΛ).

Στο σεμινάριο οι θεματικές που θα αναπτυχθούν αφορούν μείζονα θέματα της λειτουργίας των αστικών συγκοινωνιών και συγκεκριμένα είναι οι:

• Βελτιστοποίηση παροχής υπηρεσιών και οδικής ασφάλειας
τιση προσωπικού για την ευαισθητοποίηση σε θέματα αναπηρίας κατά τον Κανονισμό 181/2011
• Ενημέρωση σχετικά με τον Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων ()

• Ενημέρωση από τον ενικό ραμματέα της Π.Ο.Α.Σ. κ. Σακελλαρίου Μιχάλη

Πρέπει να αναφερθεί ότι η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ , αντιλαμόμενη πλήρως τον σοβαρό ρόλο της αστικής συγκοινωνίας στο κοινωνικοοικονομικό γίγνεσθαι της πόλης, αλλά και την συμβολή των Δημόσιων Μεταφορικών συστημάτων στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης και της εξυπηρέτησης των επισκεπτών υλοποιεί σε τακτά χρονικά διαστήματα σεμινάρια επιμόρφωσης του προσωπικού κίνησης ενώ συνεχώς, σε και με το , υλοποιεί δράσεις εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών αλλά και του υφιστάμενου στόλου.

"Αλιεύοντας" την είδηση