Βρίσκεστε εδώ:  / Uncategorized / Σε εξέλιξη δυο έργα στο Βόλο
Σε εξέλιξη δυο έργα στο Βόλο

Σε εξέλιξη δυο έργα στο Βόλο

Δύο είναι σε εξέλιξη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου συνολικού προϋπολογισμού 25.000€. Ειδικότερα ξεκίνησε το έργο διαμόρφωσης εισόδου- εξόδου στο νέο Αστυνομικό Μέγαρο της Μαγνησίας ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι εργασίες στην Πλατεία Ελευθερίας για την – ανακατασκευή του συντριβανιού.

Αναλυτικά τα που υλοποιούνται:

-Κόμβος εισόδου – εξόδου Αστυνομικής Δ/νης Μαγνησίας (νέο )<a Προβλέπονται επίσης εργασίες σήμανσης ενώ τονίζεται πως στην παράπλευρη οδό, έγινε διαμόρφωση με αδρανές υλικό για τη δημιουργία χώρου , ώστε να διευκολύνεται η στάση και στάθμευση των πολιτών και του προσωπικού της Αστυνομίας. Το έργο εντάχθηκε σε έργο συντήρησης, προϋπολογισμού περίπου 15.000€.

Η Τεχνική Υπηρεσία Βόλου πραγματοποιεί το διάστημα αυτό έργο διαμόρφωσης εισόδου- εξόδου στο νέο Αστυνομικό Μέγαρο της Μαγνησίας, με κατασκευή κρασπεδορείθρων, οδοστρωσία, ασφαλτόστρωση, επισκευή πλακοστρώσεων νησίδος καθώς και αποκατάσταση των ζημιών στην πρόσοψη του κτιρίου.

- – ανακατασκευή συντριβανιού Πλατείας Ελευθερίας

ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Μετά από καταγγελίες για μακροχρόνια μη λειτουργία του συντριβανιού της Πλατείας Ελευθερίας καθώς και αιτήματα εκατοντάδων πολιτών, ο Δήμος Βόλου προχώρησε στην ανακατασκευή και συντήρηση του συντριβανιού, που από τετράγωνο γίνεται ξανά στρόγγυλο, αναβιώνοντας έτσι το συντριβάνι που υπήρχε πριν χρόνια στην Πλατεία Ελευθερίας. Το έργο εντάσσεται σε έργο συντήρησης, προϋπολογισμού περίπου 10.000 .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπογραφή σύμβασης για προώθηση ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου #ηλεκτροκίνηση - https://t.co/b06UOXwDOy -

  • Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης #ΔήμοςΘεσσαλονίκης #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/pdhi5u2D5s -

  • Νέα  αρδευτικά δίκτυα στην Κάρλα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας   #λίμνηΚάρλα - https://t.co/zoRFQlX82X -

"Αλιεύοντας" την είδηση