Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » “Σάρωσε” την Τρίγλια, παρά τη μέτρια εμφάνιση στην πρεμιέρα η Νίκη (Φιλμ αγώνα – Δηλώσεις Στεργιόπουλου)
“Σάρωσε” την Τρίγλια, παρά τη μέτρια εμφάνιση στην πρεμιέρα η Νίκη (Φιλμ αγώνα – Δηλώσεις Στεργιόπουλου)

“Σάρωσε” την Τρίγλια, παρά τη μέτρια εμφάνιση στην πρεμιέρα η Νίκη (Φιλμ αγώνα – Δηλώσεις Στεργιόπουλου)

Με την Αλεξάνδρα Γιαννοπούλου να κυριαρχεί κάτω από τα καλάθια του κλειστού της Καλαμαριάς, πραγματοποιώντας double – double σε πόντους και ριμπάουντ, οι “κυανόλευκες” είχαν εύκολο απόγευμα, κόντρα στον Α.Ο. Τρίγλιας, κερδίζοντας τον με 60-35.

Ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας, Γιάννης Στεργιόπουλος, μοίρασε το χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες που είχε στη διάθεσή του, πλην της Μπράχου, που ταλαιπωρείται από τράβηγμα και θέλησε να την προφυλάξει.

Παρ' όλα αυτά, το μεγάλο rotation δεν εμπόδισε τη ίκη να δείξει την ανωτερότητά της στον αγωνιστικό χώρο, “καθαρίζοντας” το παιχνίδι από πολύ νωρίς, παρά την απουσία του αγωνιστικού ρυθμού της, που ήταν εμφανής στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.

Κακό το πρώτο μέρος

Το παιχνίδι ξεκίνησε νωθρά για την ομάδα της ίκης, με τις καλαθοσφαιρίστριες των “κυανολεύκων” να κάνουν εξαιρετική αμυντική προσπάθεια, με τις επιθετικές τους επιλογές, όμως, να μην είναι οι ανάλογες. Αυτό προσπάθησε να εκμεταλλευτεί η ομάδα της Τρίγλιας, δίνοντας ενδιαφέρον στο πρώτο δεκάλεπτο, δίχως να δίνει την ευκαιρία στις Βολιώτισσες να ξεφύγουν στο σκορ, με την περίοδο να κλείνει στο +6 για τη (16-10).

Το ίδιο σκηνικό επισε και στο δεύτερο δεκάλεπτο, με το Γιάννη Στεργιόπουλο να πραγματοποιεί αρκετές αλλαγές, αφήνοντας στον πάγκο τις αδερφές Γιαννοπούλου. Η Τρίγλια είχε τη διάθεση να κυνηγήσει το σκορ, αλλά οι προσπάθειες των Χαβαλέ και Κωστούλα, σε άμυνα κι επίθεση, δεν άφηναν την αντίπαλο να πλησιάσει. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, η ανέβασε στροφές και έστειλε τη διαφορά στο +8 στην ανάπαυλα (25-17).

Το καθάρισε στο δεύτερο

Η εμφάνιση του πρώτου μέρους δεν ήταν ανάλογη των προσδοκιών για τις “κυανόλευκες” που όταν αποφάσισαν να σοβαρευτούν, έκαναν το απόγευμα… “περίπατο”. Με την κατακόρυφη άνοδο της απόδοσης της Αλεξ Γιαννοπούλου και την σπουδαία αμυντική προσπάθεια της Ελένης Παρασχάκη, πάνω στον “κινητήριο μοχλό” της Τρίγλιας, Μίχου, η Νίκη είχε συνεχές προβάδισμα διψήφιου αριθμού πόντων, με το τρίτο δεκάλεπτο να κλείνει στο +19 (45-26).

Κι ενώ φαινόταν πως η τελευταία θα έχει χαρακτήρα διαδικαστικό, η ψηλή της Τρίγλιας Κομνηνού, πήρε προσωπικά την υπόθεση “ανατροπή” και με 6 προσωπικούς της πόντους έφτασε στο 35′ τη διαφορά στο +13. Με την παρουσία, όμως, των αδερφών Γιαννοπούλου και πάλι στο παιχνίδι, η… τάξη αποκαταστάθηκε, με το τελικό σκορ να αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Τελικό σκορ 60-35, με τη Νίκη αύριο το απόγευμα (17:30) να δίνει ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι, με αντίπαλο τον Λασσάνη.

Στεργιόπουλος: “Ευχαριστημένοι μόνο από το

Ικανοποιημένος περισσότερο για τη νίκη κι όχι για το , εμφανίστηκε σε του, ο τεχνικός της ομάδας της Νίκης, Γιάννης Στεργιόπουλος, παραδεχόμενος πως η ομάδα του δεν είχε αγωνιστικό ρυθμό, ελπίζοντας για ακόμα καλύτερες εμφανίσεις στη συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Δε μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνισή μας. Μόνο το αποτέλεσμα είναι αυτό που κρατάμε. Επιλέξαμε να πραγματοποιήσουμε ένα μεγάλο rotation, προκειμένου να βρίσκονται όλες οι αθλήτριες μας σε ετοιμότητα για τη συνέχεια. Έχουμε ένα πιο δύσκολο παιχνίδι αύριο, οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βρούμε τον αγωνιστικό ρυθμό μας. Ευχαριστούμε για την στήριξη, είναι πολύ σημαντικό για εμάς να ξέρουμε πως στο Βόλο κάποιοι μας σκέφτονται και περιμένουν κάτι καλό από εμάς”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση